অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
দোনর মন্ত্রালয়গী মখাদা পায়খৎবা কেপাসিতী বিল্দিং অমসুং স্কিল দেভেলপমেন্ত ত্রেনিং প্রোগ্রাম (এন.ই.সি.বি.দি.সি.) গুৱাহাতি
24 MAR 2022 5:34PM by PIB Imphal
নোর্থ ইস্ত কেন এন্দ বেমবু দেভেলপমেন্ত কাউন্সিল (এন.ই.সি.বি.দি.সি.), গুৱাহাতি, অসাম্না হেন্দিক্রাফ্ত দিপার্তমেন্ত, জম্মুদগী দিপার্তমেন্তেল ওফিসর অনিগা লোয়নদুনা লাকপা সম্বা, কথুৱা অমসুং উধমপুরদগী খুৎহৈবা ১৫দা “কেপাসিতী বিল্দিং এন্দ স্কিল দেভেলপমেন্ত ত্রেনিং” হায়বা হীরমসিদা এন.ই.সি.বি.দি.সি., গুৱাহাতি, অসামদা ত্রেনিং পীরি‍। প্রোগ্রাম অসি লী অমসুং ৱাগী সেক্তরদা খুৎশম্ননা চৎমিন্ননবগীদমক্তা ২১.০২.২০২১দা এন.ই.সি.বি.দি.সি. অমদি জম্মু অমসুং কাস্মির লৈঙাক্কা এম.ও.য়ু. অমা খুৎয়েক পীনখিবদুগী মতুংদা দিরেক্তোরেৎ ওফ হেন্দিক্রাফ্ত এন্দ হেন্দলুম, জম্মু, গভর্নমেন্ত ওফ জম্মু এন্দ কাস্মিরনা স্পোন্সর তৌবনি‍।
দোক্তর সাইলেন্দ্র চৌধরি, মেনেজিং দাইরেক্তর, এন.ই.সি.বি.দি.সি.না জম্মু অমসুং কাস্মিরদগী লাক্তুনা শরুক য়ারিবশিংবু তরাম্না ওকপা
থৌরমদুদা, দোক্তর সাইলেন্দ্র চৌধরি, মেনেজিং দাইরেক্তর, এন.ই.সি.বি.দি.সি.না জম্মু অমসুং কাস্মিরদগী লাক্তুনা শরুক য়ারিবশিংবু তরাম্না ওক্লদুনা প্রোগ্রামগী সেদ্যুল অমসুং ত্রেনিং মনুংদা পায়খৎকদবা থবক থৌরমশিংগী মরমদা শন্দোক্না তাকখি‍। নুমিৎ ২১নিগী ওইবা ত্রেনিং প্রোগ্রাম অসি এন.ই.সি.বি.দি.সি.না মার্চ ২২দগী এপ্রিল ১১, ২০২২ ফাওবা পাঙথোক্কদবনি‍।
দোক্তর সাইলেন্দ্র চৌধরি, মেনেজিং দাইরেক্তর, এন.ই.সি.বি.দি.সি.গী ওফিসিএল অমসুং মাস্তর অর্তিজানশিংগা জম্মু অমসুং কাস্মিরদগী লাক্তুনা শরুক য়ারিবশিংগা লোয়ননা

Ministry of Development of North-East Region
Capacity Building & Skill Development Training Programme (Necbdc) Guwahati Under Ministry Of Doner.
24 MAR 2022 5:34PM by PIB Delhi
North East Cane and Bamboo Development Council (NECBDC), Guwahati, Assam providing training on “Capacity Building & Skill Development Training Programme, to15 nos. artisans from Samba, Kathua and Udhampur Districts at NECBDC, Guwahati, Assam who are accompanied by two departmental officers from the Handicraft Department, Jammu. The programme is sponsored bythe Directorate of Handicrafts & Handloom, Jammu, Govt. of Jammu & Kashmir as an outcome of the MoU signed by NECBDC and Jammu & Kashmir Government on 21.02.2021 for the collaboration in Cane & Bamboo Sector.
Dr. Shailendra Chaudhari, Managing Director, NECBDC welcomed and facilitated all the participants from Jammu& Kashmir
At the outset, Dr. Shailendra Chaudhari, Managing Director, NECBDC welcomed and felicited all the participants and explained the programme schedule and other activities to be taken up during this training period. This 21 days training programme will be conducted by NECBDC from 22nd, March to 11th, April 2022.
Dr. Shailendra Chaudhari, Managing Director, Officials and Master Artisans, NECBDC along with the participants from Jammu & Kashmir