হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
23 MAR 2022 9:18AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৮১.৮৯ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২৩,০৮৭ লৈরি
এক্তিব কেস ০.০৫%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ২,৫৪২ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৪,৭৩,০৫৭দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৭৭৮ রেকোর্দ তৌখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.২৬% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.৩৬%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৮.৪২ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৬,৭৭,২১৮ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
23 MAR 2022 9:18AM by PIB Delhi
181.89 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 23,087
Active cases stand at 0.05%
Recovery Rate currently at 98.75%
2,542 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,24,73,057
1,778 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.26%)
Weekly Positivity Rate (0.36%)
78.42 cr Total Tests conducted so far; 6,77,218 tests conducted in the last 24 hours