হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
20 MAR 2022 8:55AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮১.২১ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২৬,২৪০ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৬% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৩% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,৩৮৩ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৪,৬৫,১২২ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৭৬১ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৪১%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৪১%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৮.২৬তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৩১,৯৭৩ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
20 MAR 2022 8:55AM by PIB Delhi
181.21 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 26,240
Active cases stand at 0.06%
Recovery Rate currently at 98.74%
3,196 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,24,65,122
1,761 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.41%)
Weekly Positivity Rate (0.41%)
78.26 cr Total Tests conducted so far; 4,31,973 tests conducted in the last 24 hours