Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 181.21 Cr
More than 17 lakh vaccine doses administered for age group 12-14 years
India's Active caseload declines to 26,240 today; stands at 0.06% of India’s total Positive Cases
1,761 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.74%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.41%
20 MAR 2022 9:24AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 181.21 Cr (1,81,21,11,675) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,13,75,059 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 17 lakh (17,36,464) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,03,036
2nd Dose
99,90,377
Precaution Dose
43,58,282
FLWs
1st Dose
1,84,12,150
2nd Dose
1,74,88,506
Precaution Dose
66,63,768
Age Group 12-14 years
1st Dose
17,36,464
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,62,03,581
2nd Dose
3,54,81,792
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,37,77,249
2nd Dose
45,94,05,421
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,26,11,031
2nd Dose
18,37,66,034
Over 60 years
1st Dose
12,66,42,354
2nd Dose
11,44,60,178
Precaution Dose
1,07,11,452
Precaution Dose
2,17,33,502
Total
1,81,21,11,675
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload has declined to 26,240 today, constituting 0.06% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.74%. 3,196 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,65,122.
1,761 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,31,973 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 78.26 Cr (78,26,60,658) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.41% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.41%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৮১.২১ লানখ্রে
চহি ১২-১৪ কাংলুপকী ভেক্সিন দোজ লাখ ১৭ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ঙসি ২৬,২৪০দা তাথখ্রে; ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংদা ০.০৬%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৭৬১ রিপোর্ত তৌরকখি
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৭৪% ওইরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেৎ ০.৪১%দা লৈরি
20 MAR 2022 9:24AM by PIB Imphal
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ১৮১.২১ (১,৮১,২১,১১,৬৭৫) লানখ্রে। মসি সেসন ২,১৩,৭৫,০৫৯ খুত্থাংদা কাপখি।
চহি ১২-১৪ কাংলুপকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন ২০২২গী মার্চ ১৬তগী কাপ্পা হৌখ্রে। হৌজিক ফাওবদা নহা ওইরিবা মীওই লাখ ১৭ (১৭,৩৬,৪৬৪)না কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৩,০৩৬
২শুবা দোজ
৯৯,৯০,৩৭৭
প্রিকোসন দোজ
৪৩,৫৮,২৮২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১২,১৫০
২শুবা দোজ
১,৭৪,৮৮,৫০৬
প্রিকোসন দোজ
৬৬,৬৩,৭৬৮
চহি ১২-১৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৭,৩৬,৪৬৪
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৬২,০৩,৫৮১
২শুবা দোজ
৩,৫৪,৮১,৭৯২
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,৩৭,৭৭,২৪৯
২শুবা দোজ
৪৫,৯৪,০৫,৪২১
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,২৬,১১,০৩১
২শুবা দোজ
১৮,৩৭,৬৬,০৩৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৬,৪২,৩৫৪
২শুবা দোজ
১১,৪৪,৬০,১৭৮
প্রিকোসন দোজ
১,০৭,১১,৪৫২
প্রিকোসন দোজ
২,১৭,৩৩,৫০২
অপুনবা
১,৮১,২১,১১,৬৭৫
হৌজিক চৎথরিবা অসিগী মখা তাবা অমা ওইনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ঙসি ২৬,২৪০দা হন্থখ্রে, হায়রিবা অসিনা লৈবাক অসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী ০.০৬% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৪% দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,১৯৬ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,৬৫,১২২ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৭৬১ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯ তেস্ত মশিং ৪,৩১,৯৭৩ তৌবা উখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৮.২৬ (৭৮,২৬,৬০,৬৫৮) গী মথক্তা তৌখ্রে‍।
চয়োলগী অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেতসু তাথরক্লি। লৈবাক অসিদা হৌজিক ওইরিবা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ০.৪১%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৪১%দা লৈরি