Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
14 MAR 2022 9:15AM by PIB Delhi
180.19 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 36,168
Active cases stand at 0.08%
Recovery Rate currently at 98.72%
4,377 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,24,41,449
2,503 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.47%)
Weekly Positivity Rate (0.47%)
77.90 cr Total Tests conducted so far; 5,32,232 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
14 MAR 2022 9:15AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৮০.১৯ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৩৬,১৬৮ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.০৮%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭২%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ৪,৩৭৭ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৪,৪১,৪৪৯দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ২,৫০৩ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৪৭% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.৪৭%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৭.৯০ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৫,৩২,২৩২ তৌখ্রে