লো অমসুং জস্তিস মন্ত্রালয়
প্রেস নোত
08 MAR 2022 11:52AM by PIB Imphal
ভারত সংবিধানগী আর্তিকল ২১৭কী ক্লোজ (১)না পীরিবা শক্তি অদু শিজিন্নদুনা, রাস্ত্রপতিনা ভারতকী চিফ জস্তিসকা ৱা তানরবা মতুং মনিপুর হায় কোর্তকী এদিস্নেল জজ শ্রী জস্তিস অহন্থেম বিমোল সিংহবু তাং ০৮.০৩.২০২২দা থোকখিবা ভাইদ নোতিফিকেসনগী খুত্থাংদা হায় কোর্ত অসিগী জজ ওইনা এপোইন্ত তৌরে। এপোইন্তমেন্ত অসি মহাক্না ওফিসকী থবক পায়বা নুমিৎতগী চৎনগনি।
জস্তিস বিভাগ (এপোইন্তমেন্ত দিভিজন), লো অমসুং জস্তিস মন্ত্রালয়।

Ministry of Law and Justice
Press Note
08 MAR 2022 11:52AM by PIB Delhi
In exercise of the power conferred by clause (1) of Article 217 of the Constitution of India, the President, after consultation with the Chief Justice of India, is pleased to appoint Shri Justice Ahanthem Bimol Singh, Additional Judge of the Manipur High Court, as a Judge of that High Court, w.e.f. the date he assumes charge of his office, vide notification dated 08.03.2022,
Department of Justice (Appointments Division), Ministry of Law & Justice.