Ministry of Development of North-East Region
Ministry of Doner Organized ‘Nari Shakti of North East’ on the Occasion of International Women’s Day.
08 MAR 2022 3:49PM by PIB Delhi
Entire Country is celebrating ‘International Women’s Day’ on 8th March today. As a part of Azadi Ka Amrit Mahotsav commemorating India’s 75 years of India’s Independence, Ministry of Development of North Eastern Region (MDoNER) celebrated International Women’s Day with much fanfare & stakeholders outreach with a range of activities planned on social media and offline activities.
The Campaign kick started with a greeting poster & snippet from the Women Personnel from MDoNER & its associate organizations including NEC & NERCRMS. The short video snippet contained the Message of ‘Happy Women’s Day’ in the native languages of the Women Work Force. Team MDoNER & various other departments of GoI also took part in the signature campaign that was organized at Vigyan Bhawan, New Delhi.
The major highlight of Women’s Day Celebration today was ‘Virtual Town Hall’ Meeting comprising the officials of MDoNER, NEC, NERCRMS& its associate departments. The concluding Remark was given by Secretary, NEC, Shri K. Mosas Chalai. Town hall Meeting showcased & recognized the efforts and achievements of the ‘Woman Work Force’ towards the development and growth of North Eastern Region.
A Social Media Campaign with the theme ‘Thank You Nari Shakti of North East’ was carried out on the social channels of MDoNER. The campaign celebrated the great achievements of our Nari Shakti from the North Eastern Region.
The Campaign for Women’s Day ‘Nari Shakti of North East’ was officially launched on social media channels of MDoNER by Minister Shri G. Kishan Reddy on March 4th. This was followed by MoS Shri B.L. Verma message on International Women’s Day. A slogan writing competition was also held for the officials of MDoNER based on the theme ‘The Power of Nari Shakti’.
Check Links Below
https://fb.watch/bCGP78Y5e7/
https://fb.watch/bCGQpPBo7Q/
https://fb.watch/bCGRG_HxYM/

অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
ইন্তর্নেস্নেল ৱুমেন্স দে থৌরমদা দোনর মন্ত্রালয়না ‘নারি শক্তি ওফ নোর্থ ইস্ত’ শিনখ্রে
08 MAR 2022 3:49PM by PIB Imphal
ঙসি মার্চকী ৮ অসিদা লৈবাক শিনবা থুংনা ‘ইন্তর্নেস্নেল ৱুমেন্স দে’ পাংথোক্লি। ভারতকী নিং-খা তম্বগী ৭৫শুবা চহি চংলকপা নিংশিংবা থৌরমগী অজাদি কা অমৃত মহোৎসবকী শরুক অমা ওইনা, দিবলপমেন্ত ওফ নোর্থ ইস্তর্ন রিজনগী মন্ত্রালয় (এম.দোনর)না সোসিএল মেদিয়া অমসুং ওফলাইন এক্তিবিতীশিংদা এক্তিবিতীশিংদা প্লানগী রেঞ্জ অমগা লোয়ননা ফেনফায়র অমসুং স্তেকহোল্দরশিংগী আউতরিচশিংগা লোয়ননা ইন্তর্নেস্নেল ৱুমেন্স দে পাংথোকখ্রে।
কেম্পেইন অসি এম.দোনর অমসুং এন.ই.সি. অমসুং এন.ই.আর.সি.আর.এম.এস. য়াওনা মসিগা মরী লৈনবা ওর্গানাইজেসনশিংদগী নুপী পর্সোনেলশিংদগী গ্রিতিং পোস্তর অমা অমসুং স্নিপেতকা লোয়ননা হৌদোকখি। অতেনবা স্নিপেত ভিদিও অসি ৱুমেন ৱার্ক ফোর্সকী মমালোলদা ‘হেপী ৱুমেন্স দে’ হায়বা পাউজেল য়াওরি। নই দিল্লীগী বিগ্যান ভবনদা শিনখিবা সিগ্নেচর কেম্পেইন্দা এম.দোনর তীম অমসুং জি.ও.আই.গী অতোপ্পা দিপার্তমেন্ত কয়া অমসু শরুক য়াখি।
ঙসি পাংথোকখিবা ৱুমেন্স দেগী মপুং ওইবা হায়লায়ত অসি এম.দোনর, এন.ই.সি., এন.ই.আর.সি.আর.এম.এস.গী ওফিসিএলশিং অমসুং মসিগী মরী লৈনবা দিপার্তমেন্তশিং য়াওবা ‘ভর্চুএল তাউন হোল’ মিতিংনা ওইখি। লোইশিনবগী ৱাঙাং অসি এন.ই.সি.গী সেক্রেতরী, শ্রী কে. মোসাস চলাইনা পীখি। তাউন হোল মিতিংনা ‘ৱুমেন ৱার্ক ফোর্স’না নোর্থ ইস্তর্ন রিজনগী চাউখৎ থৌরাংদা হোৎনখিবা অমসুং মায় পাকখিবা উৎলি অমসুং মশক খঙহল্লি।
‘থেঙ্ক য়ু নারি শক্তি ওফ নোর্থ ইস্ত’ হায়বা থীমগা লোয়নবা সোসিএল মেদিয়া কেম্পেইন অমগা লোয়ননা এম.দোনরগী সোসিএল চেন্নেলশিংদা থাদোকখি। কেম্পেইন অসি নোর্থ ইস্তর্ন রিজনদগী ঐখোয়গী নারি শক্তিগী চাউনা মায় পাকপা কেম্পেইন পাংথোক্লি।
ৱুমেন্স দে ‘নারি শক্তি ওফ নোর্থ ইস্ত’কী কেম্পেইন অসি এম.দোনরগী সোসিএল মেদিয়া চেন্নেলশিংদা মন্ত্রী শ্রী জি. কিশন রেদীনা মার্চকী ৪দা ওফিসিএল ওইনা হৌদোকখি। মসিগী মখা তাবা ওইনা এম.ও.এস. শ্রী বি.এল. বর্মানা ইন্তর্নেস্নেল ৱুমেন্স দেদা পাউজেল পীখি। ‘দ পৱার ওফ নারি শক্তি’ হায়বা থীমদা য়ুম্ফম ওইবা স্লোগান ইবগী কম্পিতিসন অমসু এম.দোনর ওফিসিএলশিংগী মরক্তা পাংথোকখি।
মখাদা পীরিবা লিঙ্ক অসি চেক তৌবিয়ু
https://fb.watch/bCGP78Y5e7/
https://fb.watch/bCGQpPBo7Q/
https://fb.watch/bCGRG_HxYM/