Ministry of Development of North-East Region
‘Nari Shakti of North East’ Launched by Union Minister Shri G. Kishan Reddy on the Occasion of International Women’s Day.
04 MAR 2022 5:51PM by PIB Delhi
8th March, 2022 is celebrated as International Women’s Day. As a part of Azadi Ka Amrit Mahotsav, Ministry of Development of North Eastern Region (MDoNER) is celebrating a special campaign ‘Nari Shakti of North East’, a week long campaign, recognizing the extraordinary efforts of Women & Girls in North East India ahead of International Women's Day 2022.
Minister, MDoNER, Shri G. Kishan Reddy launched the Campaign today on the social media channels of MDoNER. The links are as follows:
https://fb.watch/bxyPg0x28g/
Shri Reddy in his message said that “From the fields of Guwahati to the hills in Kohima, Women & Girls are taking charge and rewriting the destiny of the region and the nation.”
Shri Reddy Ji further said that “I've always believed that by 'By Empowering a Girl Child, You empower a nation. Ministry of Development of Northeastern Region is thoroughly committed & resolved towards empowering our Nari Shakti in the region.”
A series of activities have been planned on social media during this ‘Nari Shakti Week’. MDoNER will be organizing a virtual ‘Town Hall’ Meeting where Minister Shri G. Kishan Reddy will be interacting with the Women Work Force of MDoNER, North Eastern Council &various associate Departments in Government of India.
Other social media campaigns would include throwing light on Ministry’s initiatives for transforming the lives of Nari Shakti in the North Eastern Region.
Stay tuned for the latest and exciting updates on Nari Shakti of North East on the Social Media Channels as follows:
https://twitter.com/MDoNER_India
https://www.facebook.com/MdonerIndia
https://www.instagram.com/donerindia/
https://www.youtube.com/c/MDoNERIndia

অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
মালেমগী নুপীশিংগী নুমিৎকী থৌরমগা মরী লৈননা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী জি কিশন রেদ্দীনা ‘অৱাং নোংপোক্কী নারী শক্তি’ হৌদোকখ্রে
04 MAR 2022 5:51PM by PIB Imphal
মার্চ ৮, ২০২২ অসি মালেমগী নুপীশিংগী নুমিৎ হায়না পালন তৌই। আজাদী কা অমৃত মহোৎসবকী শরুক অমা ওইনা অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয় (এম.দোনর)না মালেমগী নুপীশিংগী নুমিৎকী মাংওইননা অৱাং নোংপোক ভারত্তা নুপী অমদি নুপীমচাশিংনা অখন্ননা হোৎনরিবশিং অসিবু শকখঙলদুনা চয়োল অমা চুপ্না চত্থগফবা অখন্নবা কেম্পেন ‘অৱাং নোংপোক্কী নারী শক্তি’ অমা পাঙথোক্লি।
এম.দোনর মন্ত্রী, শ্রী জি, কিশন রেদ্দীনা ঙসি এম.দোনরগী সোসিএল মেদিয়া চেনেলশিংদা কেম্পেন অসি হৌদোকখি। লিঙ্কশিং মখাদা পীরি:
https://fb.watch/bxyPg0x28g/
TWEET
শ্রী রেদ্দীনা মহাক্কী পাউজেলদা অসুম্না হায়খি “গুৱাহারিগী লৌবুকশিংদগী কোহিমাগী চীংশাং ফাওবা নুপী অমদি নুপীমচাশিংনা থৌদাং লৌরি অমসুং লমদম অসিগী অমদি লৈবাক অসিগী মরাইবক অমুক হন্না লেপ্পি।”
শ্রী রেদ্দীজীনা মখা তারদুনা হায়খি “ঐহাক্না মতম চুপ্পদা ‘নুপীমচা অমা এম্পাৱর তৌবনা অদোম্না লৈবাক অমা এম্পাৱর তৌই’ হায়বা অসিদা থাজদুনা লাকখি। অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়না লমদম অসিদা ঐখোয়গী নারী শক্তি অসি এম্পাৱর তৌনবা মাইকৈদা চংশিল্লি অমসুং খোঙফম চেৎনা লেপ্পি।”
নারী শক্তি ৱীক’ মনুংদা সোসিএল মেদিয়াদা থবক-থৌরম মথং-মথং প্লান তৌখি। এম.দোনরনা ভর্চুএল “তাউন হোল” মীতিং অমা শিনগদৌরি মসিদা মন্ত্রী শ্রী জি কিশন রেদ্দীনা এম.দোনর, নোর্থ ইস্তর্ন কাউন্সিল অমসুং ভারতকী সরকারগী মরী লৈনবা তোঙান-তোঙানবা বিভাগশিংগী নুপী ৱর্ক ফোর্সশিংগা লোয়ননা ৱারী-ৱাতায় শাগনি।
অতোপ্পা সোসিএল মেদিয়া কেম্পেনশিং অসিদা অৱাং নোংপোক লমদমদা নারী শক্তিগী পুন্সিশিংদা অহোংবা পুরক্নবা মন্ত্রালয়গী থৌরাংশিংদা উৎপা য়াওগনি।
পীরিবা সোসিএল মেদিয়া চেনেলশিং অসিদা অৱাং নোংপোক্কী নারী শক্তিগী মতাংদা অনৌবা অমসুং নুংঙাইবা অপদেৎশিং য়েংবীয়ু:
https://twitter.com/MDoNER_India
https://www.facebook.com/MdonerIndia
https://www.instagram.com/donerindia/
https://www.youtube.com/c/MDoNERIndia