Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 177.17 Cr
More than 28.29 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.52%
11,499 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 1,21,881
AnchorWeekly Positivity Rate is presently at 1.36%
26 FEB 2022 9:36AM by PIB Delhi
With the administration of more than 28.29 lakh Doses (28,29,582) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 177.17 Cr (1,77,17,68,379) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 2,02,74,848 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,01,394
2nd Dose
99,64,600
Precaution Dose
41,53,359
FLWs
1st Dose
1,84,09,185
2nd Dose
1,74,37,383
Precaution Dose
61,69,355
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,46,26,590
2nd Dose
2,66,21,387
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,15,18,506
2nd Dose
44,25,41,964
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,22,28,106
2nd Dose
17,97,88,657
Over 60 years
1st Dose
12,63,72,223
2nd Dose
11,19,95,124
Precaution Dose
95,40,546
Precaution Dose
1,98,63,260
Total
1,77,17,68,379
23,598 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,22,70,482.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.52%.
11,499 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 1,21,881. Active cases constitute 0.28% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 11,36,133 tests being conducted. India has so far conducted over 76.57 Cr (76,57,35,314) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.36% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.01%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৭৭.১৭ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৮.২৯ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৫২% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৪৯৯ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১,২১,৮৮১দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১.৩৬%দা লৈরি
26 FEB 2022 9:36AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৮.২৯ (২৮,২৯,৫৮২) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭৭.১৭ (১,৭৭,১৭,৬৮,৩৭৯) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ২,০২,৭৪,৮৪৮ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০১,৩৯৪
২শুবা দোজ
৯৯,৬৪,৬০০
প্রিকোসন দোজ
৪১,৫৩,৩৫৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৯,১৮৫
২শুবা দোজ
১,৭৪,৩৭,৩৮৩
প্রিকোসন দোজ
৬১,৬৯,৩৫৫
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৪৬,২৬,৫৯০
২শুবা দোজ
২,৬৬,২১,৩৮৭
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,১৫,১৮,৫০৬
২শুবা দোজ
৪৪,২৫,৪১,৯৬৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,২২,২৮,১০৬
২শুবা দোজ
১৭,৯৭,৮৮,৬৫৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৩,৭২,২২৩
২শুবা দোজ
১১,১৯,৯৫,১২৪
প্রিকোসন দোজ
৯৫,৪০,৫৪৬
প্রিকোসন দোজ
১,৯৮,৬৩,২৬০
অপুনবা
১,৭৭,১৭,৬৮,৩৭৯
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ২৩,৫৯৮ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,২২,৭০,৪৮২ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৫২%দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৪৯৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,২১,৮৮১ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.২৮% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১১,৩৬,১৩৩ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৬.৫৭ (৭৬,৫৭,৩৫,৩১৪) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.৩৬%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.০১%দা লৈরি।