Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
26 FEB 2022 9:22AM by PIB Delhi
177.13 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,21,881
Active cases stand at 0.28%
Recovery Rate currently at 98.52%
23,598 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,22,70,482
11,499 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (1.01%)
Weekly Positivity Rate (1.36%)
76.57 cr Total Tests conducted so far; 11,36,133 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
26 FEB 2022 9:22AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৭৭.১৩ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,২১,৮৮১ ওইরি
এক্তিব কেস ০.২৮% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫২% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২৩,৫৯৮ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২২,৭০,৪৮২ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৪৯৯ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.০১%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.৩৬%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৬.৫৭ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ১১,৩৬,১৩৩ তৌখি