Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
20 FEB 2022 9:27AM by PIB Delhi
175.37 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 2,24,187
Active cases stand at 0.52%
Recovery Rate currently at 98.28%
48,847 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,20,86,383
19,968 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (1.68%)
Weekly Positivity Rate (2.27%)
75.93 cr Total Tests conducted so far; 11,87,766 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
20 FEB 2022 9:27AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৭৫.৩৭ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২,২৪,১৮৭ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.৫২%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.২৮%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ৪৮,৮৪৭ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২০,৮৬,৩৮৩দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ১৯,৯৬৮ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.৬৮%)নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (২.২৭%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৫.৯৩ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১১,৮৭,৭৬৬ তৌখ্রে