হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৭৩.৮৬ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪১.৫৪ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৭.৯৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩০,৬১৫ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৩,৭০,২৪০দা লৈরি
হৌজিক লৈরিবা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ৩.৩২%দা লৈরি
16 FEB 2022 9:21AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪১.৫৪ (৪১,৫৪,৪৭৬) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭৩.৮৬ (১,৭৩,৮৬,৮১,৬৭৫) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৯৫,৯৮,৯৬৬ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৯,৯৬০
২শুবা দোজ
৯৯,৩৯,৬৩১
প্রিকোসন দোজ
৩৯,৪৭,৩৬৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৬,২৭১
২শুবা দোজ
১,৭৩,৯২,৮৯৫
প্রিকোসন দোজ
৫৫,৭২,৩০১
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,২৭,০৬,৮৫৫
২শুবা দোজ
১,৭৫,৮৫,৭৫১
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৪,৯০,৪৯,০১৪
২শুবা দোজ
৪২,৯৯,৭৯,৭৯৯
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,১৮,১৫,১৮৩
২শুবা দোজ
১৭,৭০,৮০,৩৮১
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬০,২৯,৮৯৭
২শুবা দোজ
১১,০৩,২২,২৮৯
প্রিকোসন দোজ
৮৪,৫৪,০৮৩
প্রিকোসন দোজ
১,৭৯,৭৩,৭৪৯
অপুনবা
১,৭৩,৮৬,৮১,৬৭৫
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ৮২,৯৮৮ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,১৮,৪৩,৪৪৬ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৭.৯৪%দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩০,৬১৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৩,৭০,২৪০ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.৮৭% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১২,৫১,৬৭৭ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৫.৪২ (৭৫,৪২,৮৪,৯৭৯) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ৩.৩২%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ২.৪৫%দা লৈরি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 173.86 Cr
More than 41.54 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 97.94%
30,615 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 3,70,240
Weekly Positivity Rate is presently at 3.32%
16 FEB 2022 9:21AM by PIB Delhi
With the administration of more than 41.54 lakh Doses (41,54,476) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 173.86 Cr (1,73,86,81,675) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,95,98,966 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,99,960
2nd Dose
99,39,631
Precaution Dose
39,47,365
FLWs
1st Dose
1,84,06,271
2nd Dose
1,73,92,895
Precaution Dose
55,72,301
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,27,06,855
2nd Dose
1,75,85,751
Age Group 18-44 years
1st Dose
54,90,49,014
2nd Dose
42,99,79,799
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,18,15,183
2nd Dose
17,70,80,381
Over 60 years
1st Dose
12,60,29,897
2nd Dose
11,03,22,289
Precaution Dose
84,54,083
Precaution Dose
1,79,73,749
Total
1,73,86,81,675
82,988 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,18,43,446.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.94%.
30,615 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 3,70,240. Active cases constitute 0.87% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 12,51,677 tests being conducted. India has so far conducted over 75.42 Cr (75,42,84,979) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.32% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.45%.