Ministry of Health and Family Welfare
COVID - 19 Vaccination Update - Day 390
India’s cumulative vaccination coverage crosses 171 Crore
Over 1 crore youngsters between 15-18 years age group fully vaccinated
More than 44 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
09 FEB 2022 10:10PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 171 Crore (1,71,24,89,915) today. More than 44 lakh (44,08,918) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. More than 1.60 Crore (1,60,95,273) Precaution Doses for the identified categories of beneficiaries (HCWs, FLWs and Over 60 years) for COVID vaccination have been administered so far. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
In a landmark achievement, more than 1 crore youngsters between the age group of 15 to 18 years have been successfully administered with both the doses of COVID-19 Vaccine. Expressing his pleasure, Union Health and Family Welfare Minister, Dr. Mansukh Mandaviya tweeted that it is a historic feat by young India that over 1 crore youngsters between 15 to 18 years age group have now been fully vaccinated against COVID-19.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10398648
2nd Dose
9916281
Precaution Dose
3773505
FLWs
1st Dose
18403609
2nd Dose
17346918
Precaution Dose
5055620
Age Group 15-18 years
1st Dose
50862486
2nd Dose
10468086
Age Group 18-44 years
1st Dose
546520436
2nd Dose
421233721
Age Group 45-59 years
1st Dose
201318190
2nd Dose
175160880
Over 60 years
1st Dose
125644732
2nd Dose
109120655
Precaution Dose
7266148
Cumulative 1st dose administered
953148101
Cumulative 2nd dose administered
743246541
Precaution Dose
16095273
Total
1712489915
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 9th February, 2022 (390th Day)
HCWs
1st Dose
212
2nd Dose
3578
Precaution Dose
32717
FLWs
1st Dose
602
2nd Dose
7684
Precaution Dose
93175
Age Group 15-18 years
1st Dose
346333
2nd Dose
1201715
Age Group 18-44 years
1st Dose
418732
2nd Dose
1423139
Age Group 45-59 years
1st Dose
81355
2nd Dose
308894
Over 60 years
1st Dose
66295
2nd Dose
195434
Precaution Dose
229053
Cumulative 1st dose administered
913529
Cumulative 2nd dose administered
3140444
Precaution Dose
354945
Total
4408918
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৯০শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ১৭১ লানখ্রে
চহি ১৫-১৮গী মরক্তা লৈবা নহা করোর ১ হেনবদা মপুং ফানা তিকা থাদোকখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৪ হেন্না কাপথোকখ্রে
09 FEB 2022 10:10PM by PIB Imphal
ঙসি ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ করোর ১৭১ (১,৭১,২৪,৮৯,৯১৫) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৪ (৪৪,০৮,৯১৮) হেন্না কাপখ্রে৷ হৌজিক ফাওবদা কোবিদ ভেক্সিনেসনগী মশক খঙদোক্লবা বেনিফিসরীশিং (ঐচ.সি.দবল্যু.শিং, এফ.এল.দবল্যু.শিং অমসুং চহি ৬০গী মথক)কী প্রিকোসন দোজ করোর ১.৬০ (১,৬০,৯৫,২৭৩) হেন্না কাপথোকখ্রে। নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অসিগী ওইনা অরোইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
লেন্দমার্ক ওইবা এচিবমেন্ত অমদা, চহি ১৫দগী ১৮ ফাওবগী মরক্তা লৈবা নহা করোর ১ হেনবদা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী দোজ অনিমক মায় পাক্না কাপথোকখ্রে। মহাক্কী ওইবা অপেনবা ফোংদোক্লদুনা কেন্দ্রগী হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বালগী মন্ত্রী দা. মনসুখ মন্দাবিয়ানা ত্বীৎ তৌখি মদুদি মসি য়ং ইন্দিয়াগী পুৱারী ওইরবা থৌনা ফবা থবক অমনি মদুদি চহি ১৫দগী ১৮ ফাওবগী মরক্তা লৈবা নহা করোর ১ হেনববু কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা মপুং ফানা তিকা থাদোকখ্রে।
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৯৮৬৪৮
অনিশুবা দোজ
৯৯১৬২৮১
প্রিকোসন দোজ
৩৭৭৩৫০৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪০৩৬০৯
অনিশুবা দোজ
১৭৩৪৬৯১৮
প্রিকোসন দোজ
৫০৫৫৬২০
চহি ১৫-১৮ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫০৮৬২৪৮৬
অনিশুবা দোজ
১০৪৬৮০৮৬
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫৪৬৫২০৪৩৬
অনিশুবা দোজ
৪২১২৩৩৭২১
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২০১৩১৮১৯০
অনিশুবা দোজ
১৭৫১৬০৮৮০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৫৬৪৪৭৩২
অনিশুবা দোজ
১০৯১২০৬৫৫
প্রিকোসন দোজ
৭২৬৬১৪৮
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৯৫৩১৪৮১০১
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭৪৩২৪৬৫৪১
প্রিকোসন দোজ
১৬০৯৫২৭৩
অপুনবা
১৭১২৪৮৯৯১৫
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্ত অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২২গী ফেব্রুৱারী ৯ (৩৯০শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২১২
অনিশুবা দোজ
৩৫৭৮
প্রিকোসন দোজ
৩২৭১৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৬০২
অনিশুবা দোজ
৭৬৮৪
প্রিকোসন দোজ
৯৩১৭৫
চহি ১৫-১৮ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৪৬৩৩৩
অনিশুবা দোজ
১২০১৭১৫
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪১৮৭৩২
অনিশুবা দোজ
১৪২৩১৩৯
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৮১৩৫৫
অনিশুবা দোজ
৩০৮৮৯৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
৬৬২৯৫
অনিশুবা দোজ
১৯৫৪৩৪
প্রিকোসন দোজ
২২৯০৫৩
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৯১৩৫২৯
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩১৪০৪৪৪
প্রিকোসন দোজ
৩৫৪৯৪৫
অপুনবা
৪৪০৮৯১৮
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷