Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 170.87 Cr
More than 53.61 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 96.70%
71,365 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 8,92,828
Weekly Positivity Rate is presently at 7.57%
09 FEB 2022 9:26AM by PIB Delhi
With the administration of more than 53.61 lakh Doses (53,61,099) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 170.87 Cr (1,70,87,06,705) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,90,41,308 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,98,181
2nd Dose
1,00,05,351
Precaution Dose
37,23,616
FLWs
1st Dose
1,84,02,946
2nd Dose
1,75,95,829
Precaution Dose
49,60,626
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,04,94,313
2nd Dose
92,19,707
Age Group 18-44 years
1st Dose
54,60,68,719
2nd Dose
41,97,38,863
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,12,29,449
2nd Dose
17,48,33,878
Over 60 years
1st Dose
12,55,71,357
2nd Dose
10,94,31,875
Precaution Dose
70,31,995
Precaution Dose
1,57,16,237
Total
1,70,87,06,705
1,72,211 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,10,12,869.
Consequently, India’s recovery rate stands at 96.70%.
71,365 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 8,92,828. Active cases constitute 2.11% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 15,71,726 tests being conducted. India has so far conducted over 74.46 Cr (74,46,84,750) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 7.57% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.54%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ১৭০.৮৭ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৩.৬১ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৬.৭০%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭১,৩৬৫ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৮,৯২,৮২৮দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত হৌদিক ৭.৫৭%দা লৈরি
09 FEB 2022 9:26AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৩.৬১ (৫৩,৬১,০৯৯) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭০.৮৭ (১,৭০,৮৭,০৬,৭০৫) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৯০,৪১,৩০৮গী খুত্থাংদা ফংবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৮,১৮১
২শুবা দোজ
১,০০,০৫,৩৫১
প্রিকোসন দোজ
৩৭,২৩,৬১৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০২,৯৪৬
২শুবা দোজ
১,৭৫,৯৫,৮২৯
প্রিকোসন দোজ
৪৯,৬০,৬২৬
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,০৪,৯৪,৩১৩
২শুবা দোজ
৯২,১৯,৭০৭
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৪,৬০,৬৮,৭১৯
২শুবা দোজ
৪১,৯৭,৩৮,৮৬৩
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,১২,২৯,৪৪৯
২শুবা দোজ
১৭,৪৮,৩৩,৮৭৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৫৫,৭১,৩৫৭
২শুবা দোজ
১০,৯৪,৩১,৮৭৫
প্রিকোসন দোজ
৭০,৩১,৯৯৫
প্রিকোসন দোজ
১,৫৭,১৬,২৩৭
অপুনবা
১,৭০,৮৭,০৬,৭০৫
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১,৭২,২১১ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী) ৪,১০,১২,৮৬৯ নাবা ফখ্রে ।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৬.৭০% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭১,৩৬৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ৮,৯২,৮২৮ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ২.১১% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৫,৭১,৭২৬ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৪.৪৬ (৭৪,৪৬,৮৪,৭৫০) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ৭.৫৭৮%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ৪.৫৪%দা লৈরি।