Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 169.63 Cr
More than 14.70 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 96.19%
83,876 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 11,08,938
Weekly Positivity Rate is presently at 9.18%
07 FEB 2022 9:24AM by PIB Delhi
With the administration of more than 14.70 lakh Doses (14,70,053) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 169.63 Cr (1,69,63,80,755) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,88,18,564 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,97,781
2nd Dose
99,03,933
Precaution Dose
36,60,707
FLWs
1st Dose
1,84,01,732
2nd Dose
1,73,20,283
Precaution Dose
47,91,948
Age Group 15-18 years
1st Dose
4,94,74,550
2nd Dose
58,41,998
Age Group 18-44 years
1st Dose
54,49,45,193
2nd Dose
41,62,01,224
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,10,28,565
2nd Dose
17,40,94,991
Over 60 years
1st Dose
12,54,12,674
2nd Dose
10,84,67,154
Precaution Dose
64,38,022
Precaution Dose
1,48,90,677
Total
1,69,63,80,755
1,99,054 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,06,60,202.
Consequently, India’s recovery rate stands at 96.19%.
83,876 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 11,08,938. Active cases constitute 2.62% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 11,56,363 tests being conducted. India has so far conducted over 74.15 Cr (74,15,61,587) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 9.18% and the Daily Positivity rate is reported to be 7.25%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৬৯.৬৩ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ১৪.৭০ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৬.১৯% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮৩,৮৭৬ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১১,০৮,৯৩৮দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ৯.১৮%
07 FEB 2022 9:24AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ১৪.৭০ (১৪,৭০,০৫৩) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৬৯.৬৩ (১,৬৯,৬৩,৮০,৭৫৫) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৮৮,১৮,৫৬৪ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৭,৭৮১
২শুবা দোজ
৯৯,০৩,৯৩৩
প্রিকোসন দোজ
৩৬,৬০,৭০৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০১,৭৩২
২শুবা দোজ
১,৭৩,২০,২৮৩
প্রিকোসন দোজ
৪৭,৯১,৯৪৮
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪,৯৪,৭৪,৫৫০
২শুবা দোজ
৫৮,৪১,৯৯৮
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৪,৪৯,৪৫,১৯৩
২শুবা দোজ
৪১,৬২,০১,২২৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,১০,২৮,৫৬৫
২শুবা দোজ
১৭,৪০,৯৪,৯৯১
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৫৪,১২,৬৭৪
২শুবা দোজ
১০,৮৪,৬৭,১৫৪
প্রিকোসন দোজ
৬৪,৩৮,০২২
প্রিকোসন দোজ
১,৪৮,৯০,৬৭৭
অপুনবা
১,৬৯,৬৩,৮০,৭৫৫
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১,৯৯,০৫৪ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,০৬,৬০,২০২ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৬.১৯% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮৩,৮৭৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১১,০৮,৯৩৮ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ২.৬২% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১১,৫৬,৩৬৩ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৪.১৫ (৭৪,১৫,৬১,৫৮৭) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ৯.১৮%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ৭.২৫%দা লৈরি