Ministry of Finance
Appointment of Dr V Anantha Nageswaran as the Chief Economic Advisor
28 JAN 2022 6:16PM by PIB Delhi
The Government has appointed Dr V. Anantha Nageswaran as the Chief Economic Advisor and today, he has assumed charge.
Prior to this appointment, Dr. Nageswaran has worked as a writer, author, teacher and consultant. He has taught at several business schools and institutes of management in India and in Singapore and has published extensively.
He was the Dean of the IFMR Graduate School of Business and a distinguished Visiting Professor of Economics at Krea University. He has also been a part-time member of the Economic Advisory Council to the Prime Minister of India from 2019 to 2021. He holds a Post-Graduate Diploma in Management from the Indian Institute of Management, Ahmedabad and a doctoral degree from the University of Massachusetts in Amherst.

শেল-থুম মন্ত্রালয়
দোক্তর ভি অনন্থ নাগেশ্বরন চীফ ইকোনোমিক এদভাইজর ওইনা হাপ্লে
28 JAN 2022 6:16PM by PIB Imphal
সরকারনা দোক্তর ভি অনন্থ নাগেশ্বরন চীফ ইকোনোমিক এদভাইজর ওইনা হাপ্লে অমসুং ঙসি মহাক থবক পায়বা হৌখ্রে।
ফম অসি পায়দ্রিঙৈ মমাংদা, দোক্তর নাগেশ্বরন অইবা, ওজা অমসুং কন্সলতেন্ত অমা ওইনা থবক তৌরমখি। মহাক্না ভারত অমসুং শিঙ্গাপুরদা তোঙান-তোঙানবা বিজিনেস স্কুলশিং অমসুং মেনেজমেন্ত ইন্সতিতুৎশিংদা তাকপী-তম্বীরমখি অমসুং লাইরিক কয়া ফোঙখ্রে।
মহাক আই.এফ.এম.আর গ্রেজুয়েত স্কুল ওফ বিজিনেসকী দিন ওইরমখি অমসুং ক্রিয়া য়ুনিভর্সিতিগী ইকোনোমিক্সকী শক্নাইরবা ভিজিতিং প্রোফেসার অমনি। মহাক ২০১৯দগী ২০২১ফাওবা ভারতকী প্রধান মন্ত্রীগী ইকোনোমিক এদভাইজরি কাউন্সিলদা পার্ত তাইম মেম্বরশু ওইরমখি। মহাক ইন্দিয়ান ইন্সতিতুৎ ওফ মেনেজমেন্ত, অহমেদবাদতগী মেনেজমেন্তগী পোস্ত-গ্রেজুয়েদ দিপ্লোমা অমা পায়খি অমসুং অমহের্স্ততা লৈবা য়ুনিভর্সিতিগী ওফ মশাচুসেতস্তগী দোক্তোরেল দিগ্রি অমা পায়খি।