হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৬২.২৬ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৭ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৩.০৭% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,০৬,০৬৪ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২২,৪৯,৩৩৫দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১৭.০৩%
24 JAN 2022 9:27AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৭ (২৭,৫৬,৩৬৪) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৬২.২৬ (১,৬২,২৬,০৭,৫১৬) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৭৫,২৪,৬৭০ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯২,১২৬
২শুবা দোজ
৯৮,২১,৩৬০
প্রিকোসন দোজ
২৭,৪০,৪১৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৯১,১৯৯
২শুবা দোজ
১,৭১,৪১,৬১১
প্রিকোসন দোজ
২৬,৮৭,৬৬৮
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪,১৯,৩২,৪১১
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৩,৪৫,৩৬,৩১৪
২শুবা দোজ
৩৮,৮৪,২৩,৪৯৭
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৯১,৫৮,৫৫৩
২শুবা দোজ
১৬,৬৫,৪৬,৯৭৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৪১,২৪,৬১৭
২শুবা দোজ
১০,৩৯,৫৮,৬৮৬
প্রিকোসন দোজ
২৭,৫২,০৭৯
প্রিকোসন দোজ
৮১,৮০,১৬৫
অপুনবা
১,৬২,২৬,০৭,৫১৬
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ২,৪৩,৪৯৫ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৬৮,০৪,১৪৫ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৩.০৭% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,০৬,০৬৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২২,৪৯,৩৩৫ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৫.৬৯% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৪,৭৪,৭৫৩ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭১.৬৯ (৭১,৬৯,৯৫,৩৩৩) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১৭.০৩%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ২০.৭৫%দা লৈরি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 162.26 Cr
More than 27 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 93.07%
3,06,064 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 22,49,335
Weekly Positivity Rate is presently at 17.03%
24 JAN 2022 9:27AM by PIB Delhi
With the administration of more than 27 lakh Doses (27,56,364) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 162.26 Cr (1,62,26,07,516) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,75,24,670 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,92,126
2nd Dose
98,21,360
Precaution Dose
27,40,418
FLWs
1st Dose
1,83,91,199
2nd Dose
1,71,41,611
Precaution Dose
26,87,668
Age Group 15-18 years
1st Dose
4,19,32,411
Age Group 18-44 years
1st Dose
53,45,36,314
2nd Dose
38,84,23,497
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,91,58,553
2nd Dose
16,65,46,977
Over 60 years
1st Dose
12,41,24,617
2nd Dose
10,39,58,686
Precaution Dose
27,52,079
Precaution Dose
81,80,165
Total
1,62,26,07,516
2,43,495 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,68,04,145.
Consequently, India’s recovery rate stands at 93.07%.
3,06,064 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 22,49,335. Active cases constitute 5.69% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 14,74,753 tests being conducted. India has so far conducted over 71.69 Cr (71,69,95,333) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 17.03% and the Daily Positivity rate also reported to be 20.75%.