Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 159.67 Cr
More than 73 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 93.69%
3,17,532 New Cases reported in the last 24 hours
9,287 Total Omicron cases detected so far; an increase of 3.63% since yesterday
India's Active Caseload currently stands at 19,24,051
Weekly Positivity Rate is presently at 16.06%
20 JAN 2022 9:36AM by PIB Delhi
With the administration of more than 73 lakh Doses (73,38,592) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 159.67 Cr (1,59,67,55,879) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,71,82,273 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,90,863
2nd Dose
97,96,323
Precaution Dose
22,95,385
FLWs
1st Dose
1,83,89,651
2nd Dose
1,70,91,292
Precaution Dose
20,16,534
Age Group 15-18 years
1st Dose
3,84,93,979
Age Group 18-44 years
1st Dose
53,00,29,691
2nd Dose
37,84,60,704
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,83,74,077
2nd Dose
16,36,77,044
Over 60 years
1st Dose
12,35,94,947
2nd Dose
10,22,82,259
Precaution Dose
18,63,130
Precaution Dose
61,75,049
Total
1,59,67,55,879
2,23,990 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,58,07,029.
Consequently, India’s recovery rate stands at 93.69%.
3,17,532 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 19,24,051. Active cases constitute 5.03% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 19,35,180 tests being conducted. India has so far conducted over 70.93 Cr (70,93,56,830) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 16.06% and the Daily Positivity rate also reported to be 16.41%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৫৯.৬৭ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৩ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৩.৬৯% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,১৭,৫৩২ রিপোর্ত তৌরকখি
হৌজিক ফাওবদা ওমিক্রোনগী কেস পুন্না ৯,২৮৭ থেংনখ্রে; ঙরাংদগী ৩.৬৩% হেগৎলক্লি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৯,২৪,০৫১দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১৬.০৬%
20 JAN 2022 9:36AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৩ (৭৩,৩৮,৫৯২) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৫৯.৬৭ (১,৫৯,৬৭,৫৫,৮৭৯) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৭১,৮২,২৭৩ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯০,৮৬৩
২শুবা দোজ
৯৭,৯৬,৩২৩
প্রিকোসন দোজ
২২,৯৫,৩৮৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৯,৬৫১
২শুবা দোজ
১,৭০,৯১,২৯২
প্রিকোসন দোজ
২০,১৬,৫৩৪
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৩,৮৪,৯৩,৯৭৯
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৩,০০,২৯,৬৯১
২শুবা দোজ
৩৭,৮৪,৬০,৭০৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৮৩,৭৪,০৭৭
২শুবা দোজ
১৬,৩৬,৭৭,০৪৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৩৫,৯৪,৯৪৭
২শুবা দোজ
১০,২২,৮২,২৫৯
প্রিকোসন দোজ
১৮,৬৩,১৩০
প্রিকোসন দোজ
৬১,৭৫,০৪৯
অপুনবা
১,৫৯,৬৭,৫৫,৮৭৯
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ২,২৩,৯৯০ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৫৮,০৭,২৯ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৩.৬৯% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,১৭,৫৩২রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৯,২৪,০৫১ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৫.০৩% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৯,৩৫,১৮০ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭০.৯৩ (৭০,৯৩,৫৬,৮৩০) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১৬.০৬%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১৬.৪১%দা লৈরি