PIB Headquarters
PIBโ€™S BULLETIN ON COVID-19
19 JAN 2022 6:10PM by PIB Delhi
• 158.88 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
• India's Active caseload currently stands at 18,31,000
• Active cases stand at 4.83%
• Recovery Rate currently at 93.88%
• 1,88,157 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,55,83,039
• 2,82,970 new cases recorded in the last 24 hours
• 8,961 Total Omicron cases detected so far; an increase of 0.79% since yesterday
• Daily positivity rate (15.13%)
• Weekly Positivity Rate (15.53%)
• 70.74 cr Total Tests conducted so far; 18,69,642 tests conducted in the last 24 hours
#Unite2FightCorona #IndiaFightsCorona
PRESS INFORMATION BUREAU
MINISTRY OF INFORMATION & BROADCASTING
GOVERNMENT OF INDIA
*****
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 158.88 Cr
More than 76 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 93.88%
2,82,970 New Cases reported in the last 24 hours
8,961 Total Omicron cases detected so far; an increase of 0.79% since yesterday
India's Active Caseload currently stands at 18,31,000
Weekly Positivity Rate is presently at 15.53%
With the administration of more than 76 lakh Doses (76,35,229) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 158.88 Cr (1,58,88,47,554) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,70,80,295 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,90,791
2nd Dose
97,91,120
Precaution Dose
21,52,696
FLWs
1st Dose
1,83,89,470
2nd Dose
1,70,79,980
Precaution Dose
18,65,300
Age Group 15-18 years
1st Dose
3,73,04,693
Age Group 18-44 years
1st Dose
52,85,80,975
2nd Dose
37,54,53,651
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,81,36,987
2nd Dose
16,28,20,687
Over 60 years
1st Dose
12,34,42,617
2nd Dose
10,17,90,380
Precaution Dose
16,48,267
Precaution Dose
56,66,263
Total
1,58,88,47,554
1,88,157 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,55,83,039.
Consequently, India’s recovery rate stands at 93.88%.
2,82,970 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 18,31,000. Active cases constitute 4.83% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 18,69,642 tests being conducted. India has so far conducted over 70.74 Cr (70,74,21,650) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 15.53% and the Daily Positivity rate also reported to be 15.13%.
https://pib.gov.in/PressReleseDetail.aspx?PRID=1790725
Update on COVID-19 Vaccine Availability in States/UTs
More than 158.46 Crore vaccine doses provided to States/UTs
More than 12.84 Crore balance and unutilized vaccine doses still available with States/UTs
The Union Government is committed to accelerating the pace and expanding the scope of COVID-19 vaccination throughout the country. The nationwide COVID 19 vaccination started on 16th January 2021. The new phase of universalization of COVID-19 vaccination commenced from 21st June 2021. The vaccination drive has been ramped up through availability of more vaccines, advance visibility of vaccine availability to States and UTs for enabling better planning by them, and streamlining the vaccine supply chain.
As part of the nationwide vaccination drive, Government of India has been supporting the States and UTs by providing them COVID Vaccines free of cost. In the new phase of the universalization of the COVID19 vaccination drive, the Union Government will procure and supply (free of cost) 75% of the vaccines being produced by the vaccine manufacturers in the country to States and UTs.
VACCINE DOSES
(As on 19th January, 2022)
SUPPLIED
1,58,46,26,485
BALANCE AVAILABLE
12,84,31,646
More than 158.46 crore (1,58,46,26,485) vaccine doses have been provided to States/UTs so far through Govt. of India (free of cost channel) and through direct state procurement category.
More than 12.84 Cr (12,84,31,646) balance and unutilized COVID Vaccine doses are still available with the States/UTs to be administered.
https://pib.gov.in/PressReleseDetail.aspx?PRID=1790725
Tweet Links:

PIB Headquarters
কোবিদ-১৯দা পি.আই.বি.গী বুল্লেতিন
19 JAN 2022 6:10PM by PIB Imphal
- লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৫৮.৮৮ কাপথোকখ্রে
- ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৮,৩১,০০০দা লৈরি
- এক্তিব কেস ৪.৮৩%দা লৈরি
- ফগৎলকপগী চাং হৌজিক্কী ওইনা ৯৩.৮৮%দা লৈরি
- হৌখিবা পুং ২৪দা ১,৮৮,১৫৭ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৩,৫৫,৮৩,০৩৯দা হেনগৎলে
- হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮২,৯৭০ রেকোর্দ তৌখি
- হৌজিক ফাওবদা অপুনবা ওমিক্রোন কেস ৮,৯৬১ থেংনখ্রে; ঙরাংদগী ০.৭৯% হেনগৎখি
- নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১৫.১৩% )নি
- চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১৫.৫৩%)নি
- হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭০.৭৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৮,৬৯,৬৪২ তৌখ্রে
#Unite2FightCorona #IndiaFightsCorona
প্রেস ইনফোর্মেসন ব্যুরো
ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
ভারত সরকার
*****
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ১৫৮.৮৮ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৬ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৩.৮৮% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮২,৯৭০ রিপোর্ত তৌরকখি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা ওমিক্রোন কেস ৮,৯৬১ থেংনখ্রে; ঙরাংদগী ০.৭৯% হেগৎলক্লি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক্কী ওইনা ১৮,৩১,০০০দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌজিক্কী ওইনা ১৫.৫৩%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৬ (৭৬,৩৫,২২৯) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৫৮.৮৮ (১,৫৮,৮৮,৪৭,৫৫৪) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৭০,৮০,২৯৫গী খুত্থাংদা ফংবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯০,৭৩১
২শুবা দোজ
৯৭,৯১,১২০
প্রিকোসন দোজ
২১,৫২,৬৯৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৯,৪৭০
২শুবা দোজ
১,৭০,৭৯,৯৮০
প্রিকোসন দোজ
১৮,৬৫,৩০০
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৩,৭৩,০৪,৬৯৩
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫২,৮৫,৮০,৯৭৫
২শুবা দোজ
৩৭,৫৪,৫৩,৬৫১
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৮১,৩৬,৯৮৭
২শুবা দোজ
১৬,২৮,২০,৬৮৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৩৪,৪২,৬১৭
২শুবা দোজ
১০,১৭,৯০,৩৮০
প্রিকোসন দোজ
১৬,৪৮,২৬৭
প্রিকোসন দোজ
৫৬,৬৬,২৬৩
অপুনবা
১,৫৮,৮৮,৪৭,৫৫৪
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১,৮৮,১৫৭ নাবা ফগৎখ্রে অমদি নাবা ফগৎলবশিংগী অপুনবা মশিং অসি হৌজিক (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী) ৩,৫৫,৮৩,০৩৯দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৩.৮৮%দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮২,৯৭০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৮,৩১,০০০দা লৈরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৪.৮৩% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী মখা তানা হেনগৎহল্লি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৮,৬৯,৬৪২ তৌখি। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭০.৭৪ (৭০,৭৪,২১,৬৫০) হেন্না তৌখ্রে।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা, চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১৫.৫৩%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১৫.১৩% রিপোর্ত তৌরকখি।
https://pib.gov.in/PressReleseDetail.aspx?PRID=1790725
রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদা লৈরিবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিন অপদেৎ
রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদা ভোক্সিন দোজ করোর ১৫৮.৪৬ হেন্না ফংহনখ্রে
রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদা লেমহৌবা অমদি শীজিন্নদ্রিবা ভেক্সিন দোজ করোর ১২.৮৪ হেন্না লৈরি
কেন্দ্র লৈঙাক্না লৈবাক শিনবা থুংনা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী খোঙজেল য়াঙখৎহনবা অমদি মীৎয়েং পাকথোক চাউথোকহন্নবা ফিরেপ লৌরি‍। মীপুম খুদিংদা ভেক্সিন ফংহনবগী অনৌবা তাঙ্কক অসি ২০২১গী জনুৱারী ১৬তগী হৌখিবনি‍। কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী য়ুনিভর্সলাইজেসনগী অনৌবা ফেজ অসি ২০২১গী জুন ২১দগী হৌখ্রে। স্তেত অমসুং য়ু.তি.শিংদা মখোয় মশানা হেন্না ফবা মওংদা থৌরাং তৌজনবা অমদি ভেক্সিন সপ্লাই চেন স্ত্রীমলাইন তৌনবা ভেক্সিন হেন্না ফংহন্দুনা অমদি ভেক্সিন লৈবা লৈতবগী ফীভম মাঙজৌননবা উহন্দুনা ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসি হেনগৎহল্লে‍।
লৈবাক পুমবগী ওইবা ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী শরুক অমা ওইনা ভারত লৈঙাক্না স্তেত অমসুং য়ু.তি.শিংদা কোবিদ ভেক্সিন লেম্না পীদুনা ঙাক্লৌ পীরি‍। মীপুম খুদিং কোবিদ-১৯ ভেক্সিন ফংহনবগী অনৌবা তাঙ্ককসিদা কেন্দ্র লৈঙাক্না লৈবাকসিদা লৈরিবা ভেক্সিন পুথোক্লিবা কম্পেনীশিংনা পুথোকপা ভেক্সিনগী ৭৫% লৈদুনা স্তেত অমসুং য়ু.তি.শিংদা (লেম্না) পীগনি ।
ভেক্সিন দোজশিং
(জানুৱারী ১৯, ২০২২দা ওইখিবা)
সপ্লাই তৌখিবা
১,৫৮,৪৬,২৬,৪৮৫
হৌজিক লৈরিবা
১২,৮৪,৩১,৬৪৬
ভারত সরকারগী লৈঙাক্কী (মমল লৌদবা চেনেল) অমদি দাইরেক্ত স্তেত প্রোক্যুরমেন্ত কাঙলুপকী থোংদা হৌজিক ফাওবদা রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৫৮.৪৬ (১,৫৮,৪৬,২৬,৪৮৫) হেন্না ফংহনখ্রে।
রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদা কাপ্ননবা লেমহৌরিবা অমদি শীজিন্নদ্রিবা কোবিদ ভেক্সিন দোজ করোর ১২.৮৪ (১২,৮৪,৩১,৬৪৬) হেন্না লৈরি।
https://pib.gov.in/PressReleseDetail.aspx?PRID=1790725
ত্বীৎ লিঙ্কশিং: