PIB Headquarters
PIB’S BULLETIN ON COVID-19
17 JAN 2022 6:25PM by PIB Delhi
• 157.20 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
• India's Active caseload currently stands at 16,56,341
• Active cases stand at 4.43%
• Recovery Rate currently at 94.27%
• 1,51,740 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,52,37,461
• 2,58,089 new cases recorded in the last 24 hours
• 8,209 Total Omicron cases detected so far; an increase of 6.02% since yesterday
• Daily positivity rate (19.65%)
• Weekly Positivity Rate (14.41%)
• 70.37 cr Total Tests conducted so far; 13,13,444 tests conducted in the last 24 hours
#Unite2FightCorona #IndiaFightsCorona
PRESS INFORMATION BUREAU
MINISTRY OF INFORMATION & BROADCASTING
GOVERNMENT OF INDIA
*****
Statewise status of Omicron Variant
S. No.
State
No. of Omicron Cases
Discharged/Recovered/Migrated
1
Maharashtra
1,738
932
2
West Bengal
1,672
22
3
Rajasthan
1,276
1,040
4
Delhi
549
57
5
Karnataka
548
26
6
Kerala
536
140
7
Uttar Pradesh
275
6
8
Telangana
260
47
9
Tamil Nadu
241
241
10
Gujarat
236
186
11
Odisha
201
8
12
Haryana
169
160
13
Andhra Pradesh
155
9
14
Uttarakhand
93
83
15
Meghalaya
75
10
16
Punjab
61
61
17
Bihar
27
0
18
J&K (UT)
23
10
19
Goa
21
21
20
Jharkhand
14
14
21
Madhya Pradesh
10
10
22
Assam
9
9
23
Chhattisgarh
8
8
24
A&N Islands
3
0
25
Chandigarh
3
3
26
Ladakh
2
2
27
Puducherry
2
2
28
Himachal Pradesh
1
1
29
Manipur
1
1
Total
8,209
3,109
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1790402
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 157.20 Cr
More than 39 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 94.27%
2,58,089 New Cases reported in the last 24 hours
8,209 Total Omicron cases detected so far; an increase of 6.02% since yesterday
India's Active Caseload currently stands at 16,56,341
With the administration of more than 39 lakh Doses (39,46,348) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 157.20 Cr (1,57,20,41,825) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,68,75,217 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,90,286
2nd Dose
97,80,747
Precaution Dose
18,33,301
FLWs
1st Dose
1,83,88,988
2nd Dose
1,70,55,627
Precaution Dose
14,81,773
Age Group 15-18 years
1st Dose
3,45,32,745
Age Group 18-44 years
1st Dose
52,54,63,216
2nd Dose
36,93,05,100
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,76,54,179
2nd Dose
16,10,58,648
Over 60 years
1st Dose
12,31,45,683
2nd Dose
10,08,18,423
Precaution Dose
11,33,109
Precaution Dose
44,48,183
Total
1,57,20,41,825
1,51,740 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,52,37,461.
Consequently, India’s recovery rate stands at 94.27%.
2,58,089 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 16,56,341. Active cases constitute 4.43% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 13,13,444 tests being conducted. India has so far conducted over 70.37 Cr (70,37,62,282) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 14.41% and the Daily Positivity rate also reported to be 19.65%.
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1790406
Update on COVID-19 Vaccine Availability in States/UTs
More than 158.12 Crore vaccine doses provided to States/UTs
More than 13.79 Crore balance and unutilized vaccine doses still available with States/UTs
The Union Government is committed to accelerating the pace and expanding the scope of COVID-19 vaccination throughout the country. The nationwide COVID 19 vaccination started on 16th January 2021. The new phase of universalization of COVID-19 vaccination commenced from 21st June 2021. The vaccination drive has been ramped up through availability of more vaccines, advance visibility of vaccine availability to States and UTs for enabling better planning by them, and streamlining the vaccine supply chain.
As part of the nationwide vaccination drive, Government of India has been supporting the States and UTs by providing them COVID Vaccines free of cost. In the new phase of the universalization of the COVID19 vaccination drive, the Union Government will procure and supply (free of cost) 75% of the vaccines being produced by the vaccine manufacturers in the country to States and UTs.
VACCINE DOSES
(As on 17th January, 2022)
SUPPLIED
1,58,12,73,035
BALANCE AVAILABLE
13,79,62,181
More than 158.12 crore (1,58,12,73,035) vaccine doses have been provided to States/UTs so far through Govt. of India (free of cost channel) and through direct state procurement category.
More than 13.79 Cr (13,79,62,181) balance and unutilized COVID Vaccine doses are still available with the States/UTs to be administered.
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1789813
Tweet Links:-

PIB Headquarters
কোবিদ-১৯দা পি.আই.বি.গী বুল্লেতিন
17 JAN 2022 6:25PM by PIB Imphal
- লৈবাক পুম্বগী ওইনা চত্থরিবা ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৫৭.২০ কাপথোকখ্রে
- ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৬,৫৬,৩৪১দা লৈরি
- এক্তিব কেস ৪.৪৩%দা লৈরি
- হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৪.২৭%দা লৈরি
- হৌখিবা পুং ২৪দা ১,৫১,৭৪০ ফগৎলক্তুনা ফগৎলকখিবশিংগী অপুনবা মশিং অদু ৩,৫২,৩৭,৪৬১দা হেনগৎলকখ্রে
- হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫৮,০৮৯ থেংনখি
- হৌজিক ফাওবদা পুন্না ওমিক্রোন কেস ৮,২০৯ থেংনখি; ঙরাংদগী ৬.০২% গী চাংদা হেনগৎলকখি
- নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১৯.৬৫%নি
- চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১৪.৪১%নি
- হৌজিক ফাওবদা পুন্না তেস্ত করোর ৭০.৩৭ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা পুন্না তেস্ত ১৩,১৩,৪৪৪ তৌখ্রে
#Unite2FightCorona #IndiaFightsCorona
প্রেস ইনফোর্মেসন ব্যুরো
ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
ভারত সরকার
*****
রাজ্যশিংগী ওইনা ওমিক্রোন ভেরিএন্তকী লৈরিবা ফিভম
সেরিয়েল নম্বর
রাজ্য
ওমিক্রোন কেসশিংগী মশিং
দিসচার্জ তৌখিবা , ফগৎখিবা, মাইগ্রেত তৌখিবা
১
মহারাস্ত্র
১,৭৩৮
৯৩২
২
ৱেস্ত বেঙ্গল
১,৬৭২
২২
৩
রাজস্থান
১,২৭৬
১,০৪০
৪
দিল্লী
৫৪৯
৫৭
৫
কর্নাতকা
৫৪৮
২৬
৬
কেরলা
৫৩৬
১৪০
৭
উত্তর প্রদেশ
২৭৫
৬
৮
তেলঙ্গনা
২৬০
৪৭
৯
তামিল নাদু
২৪১
২৪১
১০
গুজরাত
২৩৬
১৮৬
১১
ওরিশা
২০১
৮
১২
হরিয়ানা
১৬৯
১৬০
১৩
অন্ধ্র প্রদেশ
১৫৫
৯
১৪
উত্তরাখন্দ
৯৩
৮৩
১৫
মেঘালয়া
৭৫
১০
১৬
পঞ্জাব
৬১
৬১
১৭
বিহার
২৭
০
১৮
জে. অমসুং কে. (য়ু.তি.)
২৩
১০
১৯
গোৱা
২১
২১
২০
ঝারখন্দ
১৪
১৪
২১
মথ্য প্রদেশ
১০
১০
২২
অসাম
৯
৯
২৩
ছত্তিসগর
৮
৮
২৪
এ. অমসুং এন. আইলেন্দশিং
৩
০
২৫
চন্দিগর
৩
৩
২৬
লদাখ
২
২
২৭
পুদুচেরী
২
২
২৮
হিমাচল প্রদেশ
১
১
২৯
মনিপুর
১
১
অপুনবা মশিং
৮,২০৯
৩,১০৯
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1790402
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ১৫৭.২০ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৯ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৪.২৭% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫৮,০৮৯ রিপোর্ত তৌরকখি
হৌজিক ফাওবদা ওমিক্রোন কেস পুন্না ৮,২০৯ থেংনখ্রে; ঙরাংদগী ৬.০২% হেগৎলক্লি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৬,৫৬,৩৪১দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌজিক্কী ওইনা ১৪.৪১%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৯ (৩৯,৪৬,৩৪৮) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৫৭.২০ (১,৫৭,২০,৪১,৮২৫) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৬৮,৭৫,২১৭গী খুত্থাংদা ফংবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯০,২৮৬
২শুবা দোজ
৯৭,৮০,৭৪৭
প্রিকোসন দোজ
১৮,৩৩,৩০১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৮,৯৮৮
২শুবা দোজ
১,৭০,৫৫,৬২৭
প্রিকোসন দোজ
১৪,৮১,৭৭৩
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৩,৪৫,৩২,৭৪৫
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫২,৫৪,৬৩,২১৬
২শুবা দোজ
৩৬,৯৩,০৫,১০০
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৭৬,৫৪,১৭৯
২শুবা দোজ
১৬,১০,৫৮,৬৪৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৩১,৪৫,৬৮৩
২শুবা দোজ
১০,০৮,১৮,৪২৩
প্রিকোসন দোজ
১১,৩৩,১০৯
প্রিকোসন দোজ
৪৪,৪৮,১৮৩
অপুনবা
১,৫৭,২০,৪১,৮২৫
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১,৫১,৭৪০ নাবা ফগৎখ্রে অমদি নাবা ফগৎলবশিংগী অপুনবা মশিং অসি হৌজিক (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী) ৩,৫২,৩৭,৪৬১দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৪.২৭% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫৮,০৮৯রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৬,৫৬,৩৪১ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৪.৪৩% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী মখা তানা হেনগৎহল্লি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৩,১৩,৪৪৪ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭০.৩৭ (৭০,৩৭,৬২,২৮২) হেন্না তৌখ্রে।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১৪.৪১%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১৯.৬৫%দা লৈরি।
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1790406
রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদা লৈরিবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিন অপদেৎ
রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদা ভোক্সিন দোজ করোর ১৫৮.১২ হেন্না ফংহনখ্রে
রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদা লেমহৌবা অমদি শীজিন্নদ্রিবা ভেক্সিন দোজ করোর ১৩.৭৯ হেন্না লৈরি
কেন্দ্র লৈঙাক্না লৈবাক শিনবা থুংনা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী খোঙজেল য়াঙখৎহনবা অমদি মীৎয়েং পাকথোক চাউথোকহন্নবা ফিরেপ লৌরি‍। মীপুম খুদিংদা ভেক্সিন ফংহনবগী অনৌবা তাঙ্কক অসি ২০২১গী জনুৱারী ১৬তগী হৌখিবনি‍। কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী য়ুনিভর্সলাইজেসনগী অনৌবা ফেজ অসি ২০২১গী জুন ২১দগী হৌখ্রে। স্তেত অমসুং য়ু.তি.শিংদা মখোয় মশানা হেন্না ফবা মওংদা থৌরাং তৌজনবা অমদি ভেক্সিন সপ্লাই চেন স্ত্রীমলাইন তৌনবা ভেক্সিন হেন্না ফংহন্দুনা অমদি ভেক্সিন লৈবা লৈতবগী ফীভম মাঙজৌননবা উহন্দুনা ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসি হেনগৎহল্লে‍।
লৈবাক পুমবগী ওইবা ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী শরুক অমা ওইনা ভারত লৈঙাক্না স্তেত অমসুং য়ু.তি.শিংদা কোবিদ ভেক্সিন লেম্না পীদুনা ঙাক্লৌ পীরি‍। মীপুম খুদিং কোবিদ-১৯ ভেক্সিন ফংহনবগী অনৌবা তাঙ্ককসিদা কেন্দ্র লৈঙাক্না লৈবাকসিদা লৈরিবা ভেক্সিন পুথোক্লিবা কম্পেনীশিংনা পুথোকপা ভেক্সিনগী ৭৫% লৈদুনা স্তেত অমসুং য়ু.তি.শিংদা (লেম্না) পীগনি ।
ভেক্সিন দোজশিং
(জানুৱারী ১৭, ২০২২দা ওইখিবা)
সপ্লাই তৌখিবা
১,৫৮,১২,৭৩,০৩৫
হৌজিক লৈরিবা
১৩,৭৯,৬২,১৮১
ভারত সরকারগী লৈঙাক্কী (মমল লৌদবা চেনেল) অমদি দাইরেক্ত স্তেত প্রোক্যুরমেন্ত কাঙলুপকী থোংদা হৌজিক ফাওবদা রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৫৮.১২ (১,৫৮,১২,৭৩,০৩৫) হেন্না ফংহনখ্রে।
রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদা কাপ্ননবা লেমহৌরিবা অমদি শীজিন্নদ্রিবা কোবিদ ভেক্সিন দোজ করোর ১৩.৭৯ (১৩,৭৯,৬২,১৮১) হেন্না লৈরি।
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1789813
ত্বীৎ লিঙ্কশিং:-