হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেশন অপদেৎ - ৩৫৪শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কোভরেজ করোর ১৪৭.৬২ হেনখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৮৭ হেন্না কাপথোকখ্রে
04 JAN 2022 8:15PM by PIB Imphal
ঙসি ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ করোর ১৪৭.৬২ (১,৪৭,৬২,৫৩,৪৫৪) হেনখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা, ভেক্সিন দোজ লাখ ৮৭ (৮৭,৬৬,১৬৪) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী অরোইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রায়োরিতী গ্রুপশিংদা য়ুম্ফম ওইদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা মশিং অদু মখাদা পীরি:
ভেক্সিন কাপখিবগী অপুনবা দোজ মশিং
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৮৩১৭
অনিশুবা দোজ
৯৭২৪০১০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮৬৩৯৯
অনিশুবা দোজ
১৬৯২৩৬৫০
চহি ১৫-১৮ ফাওবগী কাংলুপ
অহানবা দোজ
৮১৪৫০৩৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী কাংলুপ
অহানবা দোজ
৫০৫০৮৮৩৩০
অনিশুবা দোজ
৩৪১০৪৬৬২৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী কাংলুপ
অহানবা দোজ
১৯৫২২০৭৫৭
অনিশুবা দোজ
১৫৩০৫০৪৩৮
চহি ৬০ হেল্লবশিং
অহানবা দোজ
১২১৭৯৮০০৫
অনিশুবা দোজ
৯৬৪৮১৮৮৫
অহানবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
অনিশুবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
অপুনবা মশিং
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপকী মতুং ইন্না, ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা পীরি:
তাং: ২০২২গী জনুৱারী ০৩ (নুমিৎ ৩৫৪)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৭৫
অনিশুবা দোজ
২৬০৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১২২
অনিশুবা দোজ
৬৫৮৮
চহি ১৫-১৮ ফাওবগী কাংলুপ
অহানবা দোজ
৩৭৫১৫২৪
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী কাংলুপ
অহানবা দোজ
১৮৪৬১০০
অনিশুবা দোজ
২০৭২৬৯৭
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী কাংলুপ
অহানবা দোজ
১৪২১৩১
অনিশুবা দোজ
৫৭৮১৪৩
চহি ৬০ হেল্লবশিং
অহানবা দোজ
৭৭০৭০
অনিশুবা দোজ
২৮৯১০৯
অহানবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
অনিশুবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
অপুনবা মশিং
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID - 19 Vaccination Update - Day 354
India’s cumulative vaccination coverage crosses 147.62 crore
More than 87 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
04 JAN 2022 8:15PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 147.62 Crore (1,47,62,53,454) today. More than 87 lakh (87,66,164) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10388317
2nd Dose
9724010
FLWs
1st Dose
18386399
2nd Dose
16923650
Age Group 15-18 years
1st Dose
8145038
Age Group 18-44 years
1st Dose
505088330
2nd Dose
341046625
Age Group 45-59 years
1st Dose
195220757
2nd Dose
153050438
Over 60 years
1st Dose
121798005
2nd Dose
96481885
Cumulative 1st dose administered
859026846
Cumulative 2nd dose administered
617226608
Total
1476253454
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 4th January, 2021 (354th Day)
HCWs
1st Dose
75
2nd Dose
2605
FLWs
1st Dose
122
2nd Dose
6588
Age Group 15-18 years
1st Dose
3751524
Age Group 18-44 years
1st Dose
1846100
2nd Dose
2072697
Age Group 45-59 years
1st Dose
142131
2nd Dose
578143
Over 60 years
1st Dose
77070
2nd Dose
289109
1st Dose Administered in Total
5817022
2nd Dose Administered in Total
2949142
Total
8766164
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.