হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৭৪শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কোভরেজ করোর ১৪৪.৪৫ হেনখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৭ হেন্না কাপথোকখ্রে
30 DEC 2021 8:13PM by PIB Imphal
ঙসি ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ করোর ১৪৪.৪৫ (১৪৪,৪৫,৬২.০২৫)গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন ফংবা ঙমখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা, ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৯ (৫৯,৫৩,৩০৮) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী অরোইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রায়োরিতী গ্রুপশিংদা য়ুম্ফম ওইদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা মশিং অদু মখাদা লৈরে:
ভেক্সিন দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৭৫৪৭
অনিশুবা দোজ
৯৭০৭২০১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮৫৫৬৯
অনিশুবা দোজ
১৬৮৮৭০৮৩
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা
লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৯৮৬৯৭৪৭৫
অনিশুবা দোজ
৩৩০১২৫০১৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা
লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯৪৩৩৬২১৯
অনিশুবা দোজ
১৪৯৯১৭০৮২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২১২৯২৪৭০
অনিশুবা দোজ
৯৪৮২৬৩৬৪
অহানবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
৮৪৩০৯৯২৮০
অনিশুবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
৬০১৪৬২৭৪৫
অপুনবা মশিং
১৪৪৪৫৬২০২৫
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: দিসেম্বর ৩০, ২০২১ (নুমিৎ ৩৪৯)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৪৩
অনিশুবা দোজ
৪৪৪২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৬৮
অনিশুবা দোজ
৯৯৯৪
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা
লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৩২৯৯৩
অনিশুবা দোজ
৩২৩৬৫৯৩
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা
লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২২৮৮৩৬
অনিশুবা দোজ
৮৫৯২১৫
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২৯০৭৩
অনিশুবা দোজ
৪৫১৮৫১
অহানবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
১৩৯১২১৩
অনিশুবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
৪৫৬২০৯৫
অপুনবা মশিং
৫৯৫৩৩০৮
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 349
India’s cumulative vaccination coverage crosses 144.45 crore
More than 59 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
30 DEC 2021 8:13PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 144.45 Crore landmark milestone (144,45,62,025) today. More than 59 lakh (59,53,308) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10387547
2nd Dose
9707201
FLWs
1st Dose
18385569
2nd Dose
16887083
Age Group 18-44 years
1st Dose
498697475
2nd Dose
330125015
Age Group 45-59 years
1st Dose
194336219
2nd Dose
149917082
Over 60 years
1st Dose
121292470
2nd Dose
94826364
Cumulative 1st dose administered
843099280
Cumulative 2nd dose administered
601462745
Total
1444562025
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 30th December, 2021 (349th Day)
HCWs
1st Dose
143
2nd Dose
4442
FLWs
1st Dose
168
2nd Dose
9994
Age Group 18-44 years
1st Dose
1032993
2nd Dose
3236593
Age Group 45-59 years
1st Dose
228836
2nd Dose
859215
Over 60 years
1st Dose
129073
2nd Dose
451851
1st Dose Administered in Total
1391213
2nd Dose Administered in Total
4562095
Total
5953308
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.