হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৪৩শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৪০গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৯ হেন্না কাপথোকখ্রে
24 DEC 2021 8:08PM by PIB Imphal
ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৪০গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন (১৪০,৯৩,৪৫,৯০৫) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৯ (৫৯,৫৩,৬২১) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৬৮৩৯
অনিশুবা দোজ
৯৬৭৪৫৩৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮৪৭২৮
অনিশুবা দোজ
১৬৮২৩৩৯১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৯২২৫৭৮৫২
অনিশুবা দোজ
৩১১৫১২৫৮২
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯২৮২৯২২৯
অনিশুবা দোজ
১৪৪৯০৮৮৩৫
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২০৪৩৯৬৪৩
অনিশুবা দোজ
৯২১২৮২৭২
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৮৩৪২৯৮২৯১
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৭৫০৪৭৬১৪
অপুনবা
১৪০৯৩৪৫৯০৫
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী দিসেম্বর ২৪ (৩৪৩শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১২৬
অনিশুবা দোজ
৪৫৬০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১১০
অনিশুবা দোজ
৯০৫৬
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯৬০১৫৮
অনিশুবা দোজ
৩২৭৩৩২২
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২১৬৬২৮
অনিশুবা দোজ
৮৮৫০৯৫
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২৬৩৪৪
অনিশুবা দোজ
৪৭৮২২২
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৩০৩৩৬৬
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৬৫০২৫৫
অপুনবা
৫৯৫৩৬২১
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 343
India’s cumulative vaccination coverage achieves 140 crore landmark milestone
More than 59 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
24 DEC 2021 8:08PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has achieved 140 Crore landmark milestone (140,93,45,905) today. More than 59 lakh (59,53,621) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10386839
2nd Dose
9674534
FLWs
1st Dose
18384728
2nd Dose
16823391
Age Group 18-44 years
1st Dose
492257852
2nd Dose
311512582
Age Group 45-59 years
1st Dose
192829229
2nd Dose
144908835
Over 60 years
1st Dose
120439643
2nd Dose
92128272
Cumulative 1st dose administered
834298291
Cumulative 2nd dose administered
575047614
Total
1409345905
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 24th December, 2021 (343th Day)
HCWs
1st Dose
126
2nd Dose
4560
FLWs
1st Dose
110
2nd Dose
9056
Age Group 18-44 years
1st Dose
960158
2nd Dose
3273322
Age Group 45-59 years
1st Dose
216628
2nd Dose
885095
Over 60 years
1st Dose
126344
2nd Dose
478222
1st Dose Administered in Total
1303366
2nd Dose Administered in Total
4650255
Total
5953621
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.