হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৩৯শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩৮গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৮ হেন্না কাপথোকখ্রে
20 DEC 2021 8:08PM by PIB Imphal
ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩৮গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন (১৩৮,২৬,২৮,৮৪৯) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৮ (৫৮,০৬,৯৭৭) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৬৪০৫
অনিশুবা দোজ
৯৬৫১০০১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮৪১৪৭
অনিশুবা দোজ
১৬৭৮০০০২
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৮৭৮৩৭৪৭০
অনিশুবা দোজ
২৯৭০১৪২০৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯১৮১২৪১৪
অনিশুবা দোজ
১৪০৯৪৯০৯০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৯৮৩৮৬৩৬
অনিশুবা দোজ
৮৯৯৭৫৪৭৯
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৮২৮২৫৯০৭২
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৫৪৩৬৯৭৭৭
অপুনবা
১৩৮২৬২৮৮৪৯
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী দিসেম্বর ২০ (৩৩৯শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৪৪
অনিশুবা দোজ
৪৭৯৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৭৩
অনিশুবা দোজ
৭৮২৯
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯৩১৫৩৮
অনিশুবা দোজ
৩২১৩০১১
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২০৯৮৭৫
অনিশুবা দোজ
৮৬৮৯৫২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৯৭০৬
অনিশুবা দোজ
৪৫০৯৫৩
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১২৬১৪৩৬
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৫৪৫৫৪১
অপুনবা
৫৮০৬৯৭৭
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 339
India’s cumulative vaccination coverage crosses 138 Crore landmark milestone
More than 58 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
20 DEC 2021 8:08PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 138 Crore landmark milestone (138,26,28,849) today. More than 58 lakh (58,06,977) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10386405
2nd Dose
9651001
FLWs
1st Dose
18384147
2nd Dose
16780002
Age Group 18-44 years
1st Dose
487837470
2nd Dose
297014205
Age Group 45-59 years
1st Dose
191812414
2nd Dose
140949090
Over 60 years
1st Dose
119838636
2nd Dose
89975479
Cumulative 1st dose administered
828259072
Cumulative 2nd dose administered
554369777
Total
1382628849
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 20th December, 2021 (339th Day)
HCWs
1st Dose
144
2nd Dose
4796
FLWs
1st Dose
173
2nd Dose
7829
Age Group 18-44 years
1st Dose
931538
2nd Dose
3213011
Age Group 45-59 years
1st Dose
209875
2nd Dose
868952
Over 60 years
1st Dose
119706
2nd Dose
450953
1st Dose Administered in Total
1261436
2nd Dose Administered in Total
4545541
Total
5806977
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.