হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৩৬শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩৬গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৫ হেন্না কাপথোকখ্রে
17 DEC 2021 8:23PM by PIB Imphal
ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩৬কী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন (১৩৬,৫৮,৬৯,৬১০) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৫ (৫৫,৯৮,৯৩৯) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৬০৯৩
অনিশুবা দোজ
৯৬৩৫৩৫০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮৩৭৯৬
অনিশুবা দোজ
১৬৭৫২৩২০
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৮৪৮৭৭২২৮
অনিশুবা দোজ
২৮৮২১৬৫০৪
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯১০৯৮৭৪৭
অনিশুবা দোজ
১৩৮৪৬৮০৩৯
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৯৪২২১৫৯
অনিশুবা দোজ
৮৮৬২৯৩৭৪
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৮২৪১৬৮০২৩
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৪১৭০১৫৮৭
অপুনবা
১৩৬৫৮৬৯৬১০
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী দিসেম্বর ১৭ (৩৩৬শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১১৯
অনিশুবা দোজ
৫৩৫৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১২৭
অনিশুবা দোজ
৮৮৮৪
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯৩৮৮৬১
অনিশুবা দোজ
৩০৩০৯০৩
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২১২৬৫৩
অনিশুবা দোজ
৮৩৬২৩০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২৯১৯২
অনিশুবা দোজ
৪৩৬৬১৭
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১২৮০৯৫২
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৩১৭৯৮৭
অপুনবা
৫৫৯৮৯৩৯
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 336
India’s cumulative vaccination coverage crosses 136 Crore landmark milestone
More than 55 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
17 DEC 2021 8:23PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 136 Crore landmark milestone (136,58,69,610) today. More than 55 lakh (55,98,939) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10386093
2nd Dose
9635350
FLWs
1st Dose
18383796
2nd Dose
16752320
Age Group 18-44 years
1st Dose
484877228
2nd Dose
288216504
Age Group 45-59 years
1st Dose
191098747
2nd Dose
138468039
Over 60 years
1st Dose
119422159
2nd Dose
88629374
Cumulative 1st dose administered
824168023
Cumulative 2nd dose administered
541701587
Total
1365869610
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 17th December, 2021 (336th Day)
HCWs
1st Dose
119
2nd Dose
5353
FLWs
1st Dose
127
2nd Dose
8884
Age Group 18-44 years
1st Dose
938861
2nd Dose
3030903
Age Group 45-59 years
1st Dose
212653
2nd Dose
836230
Over 60 years
1st Dose
129192
2nd Dose
436617
1st Dose Administered in Total
1280952
2nd Dose Administered in Total
4317987
Total
5598939
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.