হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৩৪শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩৫গী লেন্দমার্ক মাইস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৩ হেন্না কাপথোকখ্রে
15 DEC 2021 8:05PM by PIB Imphal
ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩৫ (১৩৫,১৭,৯৭,২৭০)গী লেন্দমার্ক মাইস্তোন লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৩ (৫৩,৮৪,০৯৪) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৫৮৭৬
অনিশুবা দোজ
৯৬২০৯৭৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮৩৪৮২
অনিশুবা দোজ
১৬৭২৬৭৮৬
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৮২৪৫০৮৭০
অনিশুবা দোজ
২৮০৬৭১৫২৯
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯০৫৩৮৮৯৮
অনিশুবা দোজ
১৩৬৩৯৬৭১২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৯০৮৯৩৪৯
অনিশুবা দোজ
৮৭৫৩২৭৮৯
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৮২০৮৪৮৪৭৫
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৩০৯৪৮৭৯৫
অপুনবা
১৩৫১৭৯৭২৭০
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী দিসেম্বর ১৫ (৩৩৪শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৮৪
অনিশুবা দোজ
৫৫২৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১২৮
অনিশুবা দোজ
৯৩৬১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯৫৬৩২৪
অনিশুবা দোজ
২৮৭৫৮৫৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২১৮৯০০
অনিশুবা দোজ
৭৮২০০৫
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২৯২৪৩
অনিশুবা দোজ
৪০৬৬৬৭
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৩০৪৬৭৯
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪০৭৯৪১৫
অপুনবা
৫৩৮৪০৯৪
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 334
India’s cumulative vaccination coverage crosses 135 Crore landmark milestone
More than 53 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
15 DEC 2021 8:05PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 135 Crore landmark milestone (135,17,97,270) today. More than 53 lakh (53,84,094) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10385876
2nd Dose
9620979
FLWs
1st Dose
18383482
2nd Dose
16726786
Age Group 18-44 years
1st Dose
482450870
2nd Dose
280671529
Age Group 45-59 years
1st Dose
190538898
2nd Dose
136396712
Over 60 years
1st Dose
119089349
2nd Dose
87532789
Cumulative 1st dose administered
820848475
Cumulative 2nd dose administered
530948795
Total
1351797270
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 15th December, 2021 (334thDay)
HCWs
1st Dose
84
2nd Dose
5527
FLWs
1st Dose
128
2nd Dose
9361
Age Group 18-44 years
1st Dose
956324
2nd Dose
2875855
Age Group 45-59 years
1st Dose
218900
2nd Dose
782005
Over 60 years
1st Dose
129243
2nd Dose
406667
1st Dose Administered in Total
1304679
2nd Dose Administered in Total
4079415
Total
5384094
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.