অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
অরুনাচল প্রদেশকী ইস্ত কামেং জিলাগী ছায়াংতাজোদা আউতদোর স্তেদিয়ম শেমগৎপা
09 DEC 2021 3:08PM by PIB Imphal
রিজন্দা শান্ন-খোৎনবা দিবেলপ অমসুং প্রমোৎ তৌনবা অমদি লমদম অসিগী থোইদোক হেন্দোক্না হৈ-শিংলবা নহাশিংবু জাতিগী থাক্তা খক্তা নত্তনা অন্তরজাতিগী থাক্তসু খুমাং চাউশিন্নবা অমসুং পুক্নিং থৌগৎনবগীদমক নোর্থ ইস্তর্ন কাউন্সিল, মিনিস্ত্রী ওফ দিবেলপমেন্ত ওফ নোর্থ ইস্তর্ন রিজন (দোনর)নাঅরুনাচল প্রদেশকী ইস্ত কামেং জিলাগী ছায়াংতাজোদা আউতদোর স্তেদিয়ম অমা শেমগৎনবগীদমক প্রোজেক্ত অমা সেঙ্কসন তৌখ্রে।
Construction of Outdoor Stadium at Chayangtajo in East Kameng District, Arunachal Pradesh 2 Construction of Outdoor Stadium at Chayangtajo in East Kameng District, Arunachal Pradesh 1
প্রোজেক্ত অসি ২০১৫দা লুপা লাখ ৩৯২.৩৪গী প্রোজেক্ত কোস্ত অমগা লোয়ননা সেঙ্কসন তৌখি, মদুগী মনুংদা এন.ই.সি.গী শেয়র অসি প্রোজেক্ত কোস্তকী চাদা ৯০ ওইখি অমদি লেমহৌরিবা চাদা ১০না রাজ্য সরকারনা পুথোকপনি। প্রোজেক্ত অসি অরুনাচল প্রদেশ সরকারগী দাইরেক্তোরেৎ ওফ স্পোর্তস এন্দ য়ুথ এফিয়ার্সনা ইমপ্লিমেন্ত তৌখিবনি।

Ministry of Development of North-East Region
Construction of Outdoor Stadium at Chayangtajo in East Kameng District, Arunachal Pradesh
09 DEC 2021 3:08PM by PIB Delhi
In order to develop and promote sports in the region and also to encourage and promote the highly talented youths of the area to rise not only in the national but also in the international level as well, North Eastern Council, Ministry of Development of North Eastern Region (MDoNER) have sanctioned a project for construction of Outdoor Stadium at Chayangtajo in East Kameng District, Arunachal Pradesh.
Construction of Outdoor Stadium at Chayangtajo in East Kameng District, Arunachal Pradesh 2 Construction of Outdoor Stadium at Chayangtajo in East Kameng District, Arunachal Pradesh 1
The project was sanctioned in 2015 for a project cost of Rs. 392.34 Lakhs, out of which NEC share was 90% of the project cost and remaining 10% was borne by the State Government. The project was implemented by the Directorate of Sports and Youth Affairs, Government of Arunachal Pradesh.