Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 121.94 Cr
More than 82.86 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.34%
8,774 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload stands at 1,05,691
Weekly Positivity Rate (0.85%) less than 1% for last 14 days
28 NOV 2021 9:41AM by PIB Delhi
With the administration of 82,86,058 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 121.94 Cr (1,21,94,71,134) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,26,30,392 sessions.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,83,416
2nd Dose
94,66,553
FLWs
1st Dose
1,83,78,183
2nd Dose
1,64,47,200
Age Group 18-44 years
1st Dose
45,43,97,807
2nd Dose
21,56,66,951
Age Group 45-59 years
1st Dose
18,36,80,077
2nd Dose
11,81,33,066
Over 60 years
1st Dose
11,50,32,531
2nd Dose
7,78,85,350
Total
1,21,94,71,134
The recovery of 9,481 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,39,98,278.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.34%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 154 consecutive days now.
8,774 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload presently stands at 1,05,691. Active cases presently constitute 0.31% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
10,91,236 tests being conducted. India has so far conducted over 63.94 Cr (63,94,27,262) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 0.85% remains less than 1% for the last 14 days now. The Daily Positivity rate reported to be 0.80%. The daily Positivity rate has remained below 2% for last 55 days and below 3% for 90 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ১২১.৯৪ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৮২.৮৬ হেন্না কাপখি
হৌজিক হৌজিক্কী ওইবা রিকোভরী রেত অসি ৯৮.৩৪%নি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,৭৭৪ লাকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ১,০৫,৬৯১নি
চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং (০.৮৫%) ১%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ১৪নি শুরে
28 NOV 2021 9:41AM by PIB Imphal
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না হৌখিবা পুং ২৪দা, ভেক্সিন দোজ ৮২,৮৬,০৫৮কাপতুনা, লৈবাক অসিগী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি পুন্না কোতি ১২১.৯৪ (১,২১,৯৪,৭১,১৩৪)হেনখ্রে৷ মসি সেসন ১,২৬,৩০,৩৯২দা কাপখিবনি৷
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভেক্সিন কাপখিবা অপুনবা ফিগরগী শরুকশিং অদুদি:
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৮৩,৪১৬
অনিশুবা দোজ
৯৪,৬৬,৫৫৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭৮,১৮৩
অনিশুবা দোজ
১,৬৪,৪৭,২০০
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৫,৪৩,৯৭,৮০৭
অনিশুবা দোজ
২১,৫৬,৬৬,৯৫১
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮,৩৬,৮০,০৭৭
অনিশুবা দোজ
১১,৮১,৩৩,০৬৬
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১,৫০,৩২,৫৩১
অনিশুবা দোজ
৭,৭৮,৮৫,৩৫০
অপুনবা
১,২১,৯৪,৭১,১৩৪
হৌখিবা পুং ২৪দা পেসেন্ত ৯,৪৮১ রিকোভর তৌরকখিবা অসিনা রিকোভর তৌখ্রবা অপুনবা পেসেন্ত মশিং(লাইনা-লাইচৎ অসি হেক হৌরকপদগী) অসি ৩,৩৯,৯৮,২৭৮দা হেনগৎহনখ্রে৷
লোইন-লোইননা ভারতকী রিকোভরী রেতসু ৯৮.৩৪% ওইখ্রে৷
কেন্দ্র অমসুং রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংনা য়াম্না কন্না খুৎশম্নদুনা হোৎনখিবা অসিনা নোংমদা অনৌবা কেস ৫০,০০০গী মখাদা তানা লাকখিবা হৌজিক্তি নুমিৎ ১৫৪নি শুরে৷
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,৭৭৪ লাকখি৷
হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি ১,০৫,৬৯১নি৷ হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাক অসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিং অদুগী ০.৩১% ওই, ২০২০গী মার্চ থাদগী য়েংলকপা মতমদা মসিনা খ্বাইদগী নেম্বনি৷
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী লেপ্প-লৈতনা হেনগৎলক্লি৷ হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত পুন্না ১০,৯১,২৩৬ তৌখি৷ হৌজিক ফাওবদা ভারতনা তেস্ত পুন্না কোতি ৬৩.৯৪ হেন্না (৬৩,৯৪,২৭,২৬২) তৌখ্রে৷
লৈবাক অসিদা তেস্ত তৌবগী চাং হেনগৎলকখিবা অসিদা, হৌজিক্তি চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ০.৮৫% ওইদুনা ১%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ১৪নি শুরে৷ নোংমদা পোজিতিব ওইবগী চাং ০.৮০% ওই৷ হৌজিক্তি নোংমদা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ২%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৫৫নি শুরে অমসুং ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৯০নি শুরে৷