Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
23 NOV 2021 9:15AM by PIB Delhi
117.63 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
Recovery Rate currently at 98.32%; Highest since March 2020
12,202 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,39,46,749
7,579 new cases in the last 24 hours; lowest in 543 days
India's Active caseload stands at 1,13,584; lowest in 536 days
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.33%; Lowest since March 2020
Daily positivity rate (0.79%) less than 2% for last 50 days
Weekly Positivity Rate (0.93%) less than 2% for last 60 days
63.34 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
23 NOV 2021 9:15AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১১৭.৬৩ কাপথোকখ্রে
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৩২%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
পুং ২৪ মনুংদা ১২,২০২ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,৩৯,৪৬,৭৪৯ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪ মনুংদা অনৌবা কেস ৭,৫৭৯ লাক্লি; নুমিৎ ৫৪৩গী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বনি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ১,১৩,৫৮৪ লৈরি; নুমিৎ ৫৩৬ খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
অপুনবা কেস্তগী এক্তিব কেস একাউন্ত ১% মখাদা লৈরি, হৌজিক্কী ওইনা ০.৩৩%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৭৯% ) ওইদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৫০নিদা ২% মখাদা ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ৬০দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ২%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (০.৯৩%)দা লৈরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৬৩.৩৪ তৌখ্রে