হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩০৮শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ১১৫.৭৩ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৬ হেন্না কাপখি
19 NOV 2021 8:11PM by PIB Imphal
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ ঙসি কোতি ১১৫.৭৩ (১১৫,৭৩,২৪,৯২১) লানখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৬ হেন্না(৪৬,৩১,২৮৬ ) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮১৯৮৮
অনিশুবা দোজ
৯৩৮৮৫০১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৭৫৫৫০
অনিশুবা দোজ
১৬২৮৪৫৪৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৪০১৮২৪৫০
অনিশুবা দোজ
১৮৬৫১৮৬৫২
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮০১৩২১২৩
অনিশুবা দোজ
১০৯৬৮১৬০৩
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১২৮৪২৮৩৫
অনিশুবা দোজ
৭৩৫৩৬৬৭১
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭৬১৯১৪৯৪৬
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৯৫৪০৯৯৭৫
অপুনবা
১১৫৭৩২৪৯২১
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্ত অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী নবেম্বর ১৯ (৩০৮শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৩৭
অনিশুবা দোজ
৭৯৪৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৬৪
অনিশুবা দোজ
১২২৬৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৩৯০৭৭
অনিশুবা দোজ
২২০৮২৬৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৫১০৯৫
অনিশুবা দোজ
৬৩৫৮০০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৫৩৮৪৩
অনিশুবা দোজ
৩২২৬৮৯
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৪৪৪৩১৬
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩১৮৬৯৭০
অপুনবা
৪৬৩১২৮৬
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্প-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 308
India’s cumulative vaccination coverage crosses 115.73 crore
More than 46 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
19 NOV 2021 8:11PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 115.73 Crore (115,73,24,921) today. More than 46 lakh (46,31,286) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10381988
2nd Dose
9388501
FLWs
1st Dose
18375550
2nd Dose
16284548
Age Group 18-44 years
1st Dose
440182450
2nd Dose
186518652
Age Group 45-59 years
1st Dose
180132123
2nd Dose
109681603
Over 60 years
1st Dose
112842835
2nd Dose
73536671
Cumulative 1st dose administered
761914946
Cumulative 2nd dose administered
395409975
Total
1157324921
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 19th November, 2021 (308th Day)
HCWs
1st Dose
137
2nd Dose
7948
FLWs
1st Dose
164
2nd Dose
12268
Age Group 18-44 years
1st Dose
1039077
2nd Dose
2208265
Age Group 45-59 years
1st Dose
251095
2nd Dose
635800
Over 60 years
1st Dose
153843
2nd Dose
322689
1st Dose Administered in Total
1444316
2nd Dose Administered in Total
3186970
Total
4631286
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.