হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ কোতি ১১৪.৪৬ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৭৩.৪৪ হেন্না কাপখি
হৌজিক হৌজিক্কী ওইবা রিকোভরী রেত অসি ৯৮.২৮%নি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৯১৯ লাকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ১,২৮,৭৬২নি
চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং (০.৯৪%) ২%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৫৫নি শুরে
18 NOV 2021 9:44AM by PIB Imphal
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না হৌখিবা পুং ২৪দা, ভেক্সিন দোজ ৭৩,৪৪,৭৩৯ কাপতুনা, লৈবাক অসিগী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ অসি পুন্না কোতি ১১৪.৪৬(১,১৪,৪৬,৩২,৮৫১)হেনখ্রে৷ মসি সেসন ১,১৭,৫৩,০৯১দা কাপখিবনি৷
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভেক্সিন কাপখিবা অপুনবা ফিগরগী শরুকশিং অদুদি:
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৮১,৩২৯
অনিশুবা দোজ
৯৩,৬৬,৪৫৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭৪,৯৩৭
অনিশুবা দোজ
১,৬২,৪৩,৮০৫
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৩,৭২,৬৬,৪৪৮
অনিশুবা দোজ
১৮,০৬,৩৮,৪৭৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭,৯৪,২৬,৫৯৪
অনিশুবা দোজ
১০,৭৯,০৯,৬৪৮
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১,২৪,০৮,০০২
অনিশুবা দোজ
৭,২৬,১৭,১৫৬
অপুনবা
১,১৪,৪৬,৩২,৮৫১
হৌখিবা পুং ২৪দা পেসেন্ত ১১,২৪২ রিকোভর তৌরকখিবা অসিনা রিকোভর তৌখ্রবা অপুনবা পেসেন্ত মশিং(লাইনা-লাইচৎ অসি হেক হৌরকপদগী) অসি ৩,৩৮,৮৫,১৩২ হেনগৎহনখ্রে৷
লোইন-লোইননা ভারতকী রিকোভরী রেতসু ৯৮.২৮% ওইখ্রে৷
কেন্দ্র অমসুং রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংনা য়াম্না কন্না খুৎশম্নদুনা হোৎনখিবা অসিনা নোংমদা অনৌবা কেস ৫০,০০০গী মখাদা তানা লাকখিবা হৌজিক্তি নুমিৎ ১৪৪নি শুরে৷
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৯১৯ লাকখি৷
হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি ১,২৮,৭৬২নি৷ হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাক অসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিং অদুগী ০.৩৭% ওই, ২০২০গী মার্চ থাদগী য়েংলকপা মতমদা মসিনা খ্বাইদগী নেম্বনি৷
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী লেপ্প-লৈতনা হেনগৎলক্লি৷ হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত পুন্না ১২,৩২,৫০৫ তৌখি৷ হৌজিক ফাওবদা ভারতনা তেস্ত পুন্না কোতি ৬২.৮২ হেন্না (৬২,৮২,৪৮,৮৪১) তৌখ্রে৷
লৈবাক অসিদা তেস্ত তৌবগী চাং হেনগৎলকখিবা অসিদা, হৌজিক্তি চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ০.৯৪% ওইদুনা ২%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৫৫নি শুরে৷ নোংমদা পোজিতিব ওইবগী চাং ০.৯৭% ওই৷ হৌজিক্তি নোংমদা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ২%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৪৫নি শুরে অমসুং ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৮০নি শুরে৷

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 114.46 Cr
More than 73.44 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.28%
11,919 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Case load stands at 1,28,762
Weekly Positivity Rate (0.94%) less than 2% for last 55 days
18 NOV 2021 9:44AM by PIB Delhi
With the administration of 73,44,739vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded114.46 Cr (1,14,46,32,851) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,17,53,091sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,81,329
2nd Dose
93,66,454
FLWs
1st Dose
1,83,74,937
2nd Dose
1,62,43,805
Age Group 18-44 years
1st Dose
43,72,66,448
2nd Dose
18,06,38,478
Age Group 45-59 years
1st Dose
17,94,26,594
2nd Dose
10,79,09,648
Over 60 years
1st Dose
11,24,08,002
2nd Dose
7,26,17,156
Total
1,14,46,32,851
The recovery of11,242patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,38,85,132.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.28%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 144 consecutive days now.
11,919new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload presentlystands at1,28,762.Active cases presently constitute 0.37% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
12,32,505tests being conducted. India has so far conducted over62.82 Cr (62,82,48,841) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 0.94% remains less than 2% for the last 55 days now. The Daily Positivity rate reported to be0.97%. The daily Positivity rate has remained below2% for last 45 days and below 3% for 80 consecutive days now.