হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১১৩.৬৮ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৬৭.৮২ হেন্না কাপখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.২৮% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,১৯৭ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (১,২৮,৫৫৫) অসি নুমিৎ ৫২৭তা খ্বাইদগী তাবা ওইরি
চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (০.৯৬%) অসি হৌখিবা নুমিৎ ৫৪নি অসিদা ২%দগী তাখি
17 NOV 2021 9:33AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ ৬৭,৮২,০৪২ কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১১৩.৬৮ (১,১৩,৬৮,৭৯,৬৮৫) গী পন্দুপ হেনখ্রে। মসি সেসন ১,১৬,৭৩,৪৫৯গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৮০,৯৫৭
২শুবা দোজ
৯৩,৫৩,৯০৬
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭৪,৫৯৪
২শুবা দোজ
১,৬২,১৯,৬৯৯
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪৩,৫৭,৩১,৮১০
২শুবা দোজ
১৭,৬৭,৬৫,০৫৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৭,৯০,৫৫,১৩২
২শুবা দোজ
১০,৬৭,৮০,২৫০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১১,২১,৮১,৫৮৮
২শুবা দোজ
৭,২০,৩৬,৬৯৫
অপুনবা
১,১৩,৬৮,৭৯,৬৮৫
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ১২,১৩৪ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা) ৩,৩৮,৭৩,৮৯০দা হেনগৎহনখি
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.২৮%দা লৈরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১৪৩ নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১০,১৯৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ অসি লাখ ২দগী তাথারক্তুনা ১,২৮,৫৫৫দা লৈরি, মসি নুমিৎ ৫২৭ অসিদা খ্বাইদগী তাবা ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৩৭% ওইরদুনা মার্চ ২০২০দগী খ্বাইদগী তাবা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১২,৪২,১৭৭ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬২.৭০ (৬২,৭০,১৬,৩৩৬)গী মথক্তা তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ০.৯৬%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৫৪ নি অসিদা ২%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৮২%.দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৭৯নিদা ৩%দগী তানা অমসুং হৌখিবা নুমিৎ ৪৮নি অসিদা মসি ২%গী মখাদা লৈরি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 113.68 Cr
More than 67.82 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.28%
10,197 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (1,28,555) is lowest in 527 days
Weekly Positivity Rate (0.96%) less than 2% for last 54 days
17 NOV 2021 9:33AM by PIB Delhi
With the administration of 67,82,042 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 113.68 Cr (1,13,68,79,685) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,16,73,459 sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,80,957
2nd Dose
93,53,906
FLWs
1st Dose
1,83,74,594
2nd Dose
1,62,19,699
Age Group 18-44 years
1st Dose
43,57,31,810
2nd Dose
17,67,65,054
Age Group 45-59 years
1st Dose
17,90,55,132
2nd Dose
10,67,80,250
Over 60 years
1st Dose
11,21,81,588
2nd Dose
7,20,36,695
Total
1,13,68,79,685
The recovery of 12,134 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,38,73,890.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.28%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 143 consecutive days now.
10,197 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently at 1,28,555 is lowest in 527 days. Active cases presently constitute 0.37% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
12,42,177 tests being conducted. India has so far conducted over 62.70 Cr (62,70,16,336) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 0.96% remains less than 2% for the last 54 days now. The Daily Positivity rate reported to be0.82%. The daily Positivity rate has remained below2% for last 44 days and below 3% for 79 consecutive days now.