হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩০৪শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১১২.৯১ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৪হেন্না কাপথোকখ্রে
15 NOV 2021 8:23PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১১২.৯১ (১১২,৯১,৪৯,৮৭১) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৪ (৫৪,৪৬,২৯৫) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮০৬৪২
অনিশুবা দোজ
৯৩৪১২৬৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৭৪২৪৬
অনিশুবা দোজ
১৬১৯৬১০১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৩৩৯১৪১১১
অনিশুবা দোজ
১৭৩১৯৭১৮৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭৮৬২২০৩১
অনিশুবা দোজ
১০৫৭১৯০০৭
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১১৯১৫৮২৩
অনিশুবা দোজ
৭১৪৮৯৪৬২
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭৫৩২০৬৮৫৩
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৭৫৯৪৩০১৮
অপুনবা
১১২৯১৪৯৮৭১
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী নবেম্বর ১৫ (৩০৪শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৭৮
অনিশুবা দোজ
৬৬৯৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৫১
অনিশুবা দোজ
১৬৬৯০
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২০১৪৬১
অনিশুবা দোজ
২৬৫৩৩১৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৮৬২০৪
অনিশুবা দোজ
৭৫০৬৭৯
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬৭৩১৫
অনিশুবা দোজ
৩৬৩৭০৫
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৬৫৫২০৯
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৭৯১০৮৬
অপুনবা
৫৪৪৬২৯৫
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 304
India’s cumulative vaccination coverage crosses 112.91 crore
More than 54 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
15 NOV 2021 8:23PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 112.91Crore(112,91,49,871) today. More than 54 lakh (54,46,295) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10380642
2nd Dose
9341263
FLWs
1st Dose
18374246
2nd Dose
16196101
Age Group 18-44 years
1st Dose
433914111
2nd Dose
173197185
Age Group 45-59 years
1st Dose
178622031
2nd Dose
105719007
Over 60 years
1st Dose
111915823
2nd Dose
71489462
Cumulative 1st dose administered
753206853
Cumulative 2nd dose administered
375943018
Total
1129149871
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 15th November, 2021 (304thDay)
HCWs
1st Dose
78
2nd Dose
6694
FLWs
1st Dose
151
2nd Dose
16690
Age Group 18-44 years
1st Dose
1201461
2nd Dose
2653318
Age Group 45-59 years
1st Dose
286204
2nd Dose
750679
Over 60 years
1st Dose
167315
2nd Dose
363705
1st Dose Administered in Total
1655209
2nd Dose Administered in Total
3791086
Total
5446295
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.