|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩০০শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ১১০.৭৪ লানখ্রে ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৮ হেন্না কাপখি
11 NOV 2021 8:40PM by PIB Imphal
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ ঙসি কোতি ১১০.৭৪(১,১০,৭৪,৪৪,১৫৩) লানখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৮ হেন্না(৪৮,৭৬,৫৩৫ ) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৯,৯৯৮
অনিশুবা দোজ
৯৩,০৫,২৪৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭৩,৫০৬
অনিশুবা দোজ
১,৬১,২০,৯৭৫
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪২,৯১,২৪,২৫১
অনিশুবা দোজ
১৬,২৮,৬৩,৪৫৩
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭,৭৪,৬৮,২৪১
অনিশুবা দোজ
১০,২৬,৪৭,৬৫৬
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১,১২,৩৫,৬৫৯
অনিশুবা দোজ
৬,৯৯,২৫,১৭০
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭৪,৬৫,৮১,৬৫৫
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৬,০৮,৬২,৪৯৮
অপুনবা
১,১০,৭৪,৪৪,১৫৩
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্ত অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১, নবেম্বর ১১ (৩০০শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৭১
অনিশুবা দোজ
৭,১৫৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১২৯
অনিশুবা দোজ
১৭,১৭১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,১৮,২০৫
অনিশুবা দোজ
২৪,৯৯,৭৫৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২,০৭,৯৯৯
অনিশুবা দোজ
৭,৩৬,৪২৯
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১,২৩,০৬৪
অনিশুবা দোজ
৩,৬৬,৫৫৩
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১২,৪৯,৪৬৮
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৬,২৭,০৬৭
অপুনবা
৪৮,৭৬,৫৩৫
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্প-লৈতনা য়েংশিল্লি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 300
India’s cumulative vaccination coverage crosses 110.74 crore
More than 48 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
11 NOV 2021 8:40PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 110.74 Crore (1,10,74,44,153) today. More than 48 lakh (48,76,535) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,79,998
2nd Dose
93,05,244
FLWs
1st Dose
1,83,73,506
2nd Dose
1,61,20,975
Age Group 18-44 years
1st Dose
42,91,24,251
2nd Dose
16,28,63,453
Age Group 45-59 years
1st Dose
17,74,68,241
2nd Dose
10,26,47,656
Over 60 years
1st Dose
11,12,35,659
2nd Dose
6,99,25,170
Cumulative 1st dose administered
74,65,81,655
Cumulative 2nd dose administered
36,08,62,498
Total
1,10,74,44,153
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 11th November, 2021 (300th Day)
HCWs
1st Dose
71
2nd Dose
7,156
FLWs
1st Dose
129
2nd Dose
17,171
Age Group 18-44 years
1st Dose
9,18,205
2nd Dose
24,99,758
Age Group 45-59 years
1st Dose
2,07,999
2nd Dose
7,36,429
Over 60 years
1st Dose
1,23,064
2nd Dose
3,66,553
1st Dose Administered in Total
12,49,468
2nd Dose Administered in Total
36,27,067
Total
48,76,535
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.