হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৯২শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১০৭.৫৯ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৭ হেন্না কাপথোকখ্রে
03 NOV 2021 8:36PM by PIB Imphal
ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১০৭.৫৯ (১,০৭,৫৯,২৮,৩৫৯) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ২৭ (২৭,৭৪,৮৯৬) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৭৯৪৬৪
অনিশুবা দোজ
৯২৪৮৮১৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৭২২২২
অনিশুবা দোজ
১৫৯৯৫২১২
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪২২৪৯৯২২৩
অনিশুবা দোজ
১৪৭৫৮৮৫৩১
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭৫৮৬৪৮৭৫
অনিশুবা দোজ
৯৮০৭৯৫১২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১০৩৩০৩৫৪
অনিশুবা দোজ
৬৭৫৭০১৪৯
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭৩৭৪৪৬১৩৮
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৩৮৪৮২২২১
অপুনবা
১০৭৫৯২৮৩৫৯
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী নবেম্বর ৩ (২৯২শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৭৪
অনিশুবা দোজ
৬৫০১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৭৩
অনিশুবা দোজ
১৪৭৭১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৭৪২৯৭০
অনিশুবা দোজ
১১৫৯৭৯০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯৪০৭১
অনিশুবা দোজ
৩৫৪৫৩৩
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৭২৩০
অনিশুবা দোজ
১৮৪৭৮৩
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১০৫৪৫১৮
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৭২০৩৭৮
অপুনবা
২৭৭৪৮৯৬
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 292
India’s cumulative vaccination coverage crosses 107.59 crore
More than 27 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
03 NOV 2021 8:36PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 107.59Crore (1,07,59,28,359) today. More than 27 lakh (27,74,896) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10379464
2nd Dose
9248817
FLWs
1st Dose
18372222
2nd Dose
15995212
Age Group 18-44 years
1st Dose
422499223
2nd Dose
147588531
Age Group 45-59 years
1st Dose
175864875
2nd Dose
98079512
Over 60 years
1st Dose
110330354
2nd Dose
67570149
Cumulative 1st dose administered
737446138
Cumulative 2nd dose administered
338482221
Total
1075928359
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 3rd November, 2021 (292ndDay)
HCWs
1st Dose
74
2nd Dose
6501
FLWs
1st Dose
173
2nd Dose
14771
Age Group 18-44 years
1st Dose
742970
2nd Dose
1159790
Age Group 45-59 years
1st Dose
194071
2nd Dose
354533
Over 60 years
1st Dose
117230
2nd Dose
184783
1st Dose Administered in Total
1054518
2nd Dose Administered in Total
1720378
Total
2774896
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.