হ্যুমেন রিসোর্স চাউখৎ-থৌরাংগী মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী এজুকেসন মন্ত্রী শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধান্না কোবিদ মতুংদা এজুকেসনেল ইন্সতিত্যুসনশিংদা মহৌশাগী ফিভমদা হঞ্জিন্নবা অমসুং হান্নগুম মখা চৎথনবা হায়খ্রে
শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধান্না লৈবাক শিনবা থুংনা স্কুলশিং হাংনবা অমসুং ওজাশিংগী ভেক্সিনেসনগী ফিভম য়েংশিনখ্রে
লৈবাক অসিগী স্কুলগী ওজা ৯২% ভেক্সিন কাপথোকখ্রে
02 NOV 2021 5:14PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী এজুকেসন মন্ত্রী শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধান্না ঙসি লৈবাক শিনবা থুংনা লৈরিবা ওজাশিংগী কাপথোকখ্রবা ভেক্সিনেসনগী ফিভম অমসুং স্কুলশিং অমুক হন্না হাংননবা ফিভম য়েংশিনখ্রে।মহাক্না স্কিলিং ইকোসিস্তেমগী ভেক্সিনেসনগী ফিভমসু য়েংশিনখ্রে। স্কীল দিবলপমেন্তগী রাজ্যগী মন্ত্রী, শ্রী রজীব চন্দ্রসেখর অমসুং এজুকেসনগী রাজ্যগী মন্ত্রী শ্রী রাজকুমার রঞ্জনসু মীফম অসিদা শরুক য়াখি।
স্কুলশিং অমুক হন্না হাংবা য়ানবা তীচিং স্তাফ অমসুং নন-তীচিং স্তাফশিং ভেক্সিনেসন কাপথোকপা শ্রী প্রধান্না চাং নাইনা য়েংশিল্লি। লৈবাক অসিদা য়াম্না থুনা ভেক্সিন কাপথোক্তুনা মহৌশাগী ফিভমদা হঞ্জিন্নবা মহাক্না মরুওইবা পীখি।
হায়খিবা তারিক্কী মতুং ইন্না, রাজ্য অয়াম্বা ক্লাস খুদিংমক্কী ওইনা হান্ননা স্কুলশিং হাংখ্রে। লৈবাক অসিগী স্কুলগী ওজা ৯২% ভেক্সিন কাপথোকখ্রে। কেন্দ্র সরকারগী মখাদা লৈবা ইন্সতিত্যুসনশিংদা ওজাশিং ৯৬% ভেক্সিন কাপথোকখ্রে।

Ministry of Education
Union Education Minister Shri Dharmendra Pradhan calls for restoring normalcy and vibrancy in educational institutions post-COVID
Shri Dharmendra Pradhan reviews reopening of schools and vaccination status of teachers across the country
Over 92% school teachers in the country have been vaccinated
02 NOV 2021 5:14PM by PIB Delhi
Union Education Minister Shri Dharmendra Pradhan today reviewed the vaccination status of teachers across the country and reopening of schools. He also reviewed the vaccination status in the skilling ecosystem. Shri Rajeev Chandrasekhar, Minister of State for Skill Development and Entrepreneurship and Shri Rajkumar Ranjan Singh, Minister of State for Education were also present in the meeting.
Shri Pradhan has been regularly monitoring the vaccination of teaching staff and non teaching staff to ensure enabling environment for schools to move towards reopening. He stressed upon the need to restore normalcy and vibrancy in the educational institutions in wake of rapid vaccination at scale happening in the country.
As on date, a majority of states have already opened the schools for all the classes. Over 92% of teaching staff have been vaccinated. In the institutions under Central Government, over 96 % of teaching staff have been vaccinated.