হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১০২.১০ কাপথোকখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৭৭গী মথক্তা কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.১৭% ওইরি; ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৫,৯০৬ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (১,৭২,৫৯৪)দা লৈদুনা নুমিৎ ২৩৫দা খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
হৌখিবা থা অমদা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (১.২৩%) অসি ২%দগী তাখি
24 OCT 2021 9:54AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ ৭৭,৪০,৬৭৬ কাপখিবগা লোইননা, ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১০২.১০ (১,০২,১০,৪৩,২৫৮) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,০১,২৮,৯১০ খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৮,২০২
২শুবা দোজ
৯১,৪৭,৩৪৮
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৬৯,৩৬৯
২শুবা দোজ
১,৫৭,১৩,৬১০
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪০,৬৬,৯৩,৯৫৬
২শুবা দোজ
১২,৫৭,০৫,১৬৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৭,১৯,০১,৪৫১
২শুবা দোজ
৯,০৯,৪৯,৬২৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১০,৮০,৫৬,১০০
২শুবা দোজ
৬,৩৭,৯৪,২০০
অপুনবা
১,০২,১০,৪৩,২৫৮
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ১৬,৪৭৯ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৩৫,৪৮,৬০৫ দা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.১৭% দা লৈরি‍।‍ নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি মার্চ ২০২০দগী য়েংলকপদা হৌজিক্কী ওইনা খ্বাইদগী ৱাংবা ওইরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১১৯নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৫,৯০৬ রিপোর্ত তৌরকখি
এক্তিব কেসলোদ লাখ ২গী মখাদা লৈরি অমসুং হৌজিক্কী ওইনা ১,৭২,৫৯৪দা লৈদুনা নুমিৎ ২৩৫গী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৫১% ওইরি, হায়রিবা অসি ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেন্বা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৩,৪০,১৫৮ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৫৯.৯৭(৫৯,৯৭,৭১,৩২০) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.২৩%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৩০ নি অসিদা ২%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.১৯%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৫৫নিদা ৩%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ২০নি অসিদা অসি ৫%গী মখাদা লৈরি‍।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 102.10 Cr
More than 77 Lakh doses administered in last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.17%; Highest since March 2020
15,906 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (1,72,594) is lowest in 235 days
Weekly Positivity Rate (1.23%) less than 2% for last one month
24 OCT 2021 9:54AM by PIB Delhi
With the administration of 77,40,676 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has surpassed 100 Cr mark to reach 102.10 Cr (1,02,10,43,258) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,01,28,910 sessions.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,78,202
2nd Dose
91,47,348
FLWs
1st Dose
1,83,69,369
2nd Dose
1,57,13,610
Age Group 18-44 years
1st Dose
40,66,93,956
2nd Dose
12,57,05,164
Age Group 45-59 years
1st Dose
17,19,01,451
2nd Dose
9,09,49,627
Over 60 years
1st Dose
10,80,56,100
2nd Dose
6,37,94,200
Total
1,02,10,43,258
The recovery of 16,479 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,35,48,605.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.17%. Recovery Rate is currently at its highest peak since March 2020.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 119 consecutive days now.
15,906 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload remains below 2 lakh mark and is presently at 1,72,594 which is lowest in 235 days. Active cases presently constitute 0.51% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
13,40,158 tests being conducted. India has so far conducted over 59.97 Cr (59,97,71,320) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.23% remains less than 2% for the last 30 days now. The Daily Positivity rate reported to be 1.19%. The daily Positivity rate has remained below 2% for last 20 days and below 3% for 55 consecutive days now.