হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৮১শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ১০২ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭০ হেন্না কাপখি
23 OCT 2021 8:30PM by PIB Imphal
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ ঙসি কোতি ১০২(১,০২,০৩,৩৪,৪০৯) লানখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৭০ হেন্না(৭০,৭১,১২৭ ) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৭৮১৯১
অনিশুবা দোজ
৯১৪৫৯৫০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৬৯৩১৭
অনিশুবা দোজ
১৫৭০৯৭৮৭
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪০৬৪৫৫৩২৪
অনিশুবা দোজ
১২৫৪৮৯৩৩৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭১৮৩২৭২৫
অনিশুবা দোজ
৯০৮৫৯৬৫০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৮০১৮২৬১
অনিশুবা দোজ
৬৩৭৪১৬৩৫
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭১৫৩৮৮০৪৯
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩০৪৯৪৬৩৬০
অপুনবা
১০২০৩৩৪৪০৯
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্ত অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২৩ ওক্তোবর,২০২১ (২৮১শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮০
অনিশুবা দোজ
১৩১৪২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৩০২
অনিশুবা দোজ
৩৪৭৮১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯৮৮৮৬৮
অনিশুবা দোজ
২৭৫৮৩৯৯
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫৬৯৭৪৭
অনিশুবা দোজ
৯১৫৬৮১
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩০৬০৯৯
অনিশুবা দোজ
৪৮৩৯২৮
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৮৬৫১৯৬
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪২০৫৯৩১
অপুনবা
৭০৭১১২৭
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্প-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 281
India’s cumulative vaccination coverage crosses 102 crore
More than 70 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
23 OCT 2021 8:30PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 102 Crore (1,02,03,34,409) today. More than 70 lakh (70,71,127) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10378191
2nd Dose
9145950
FLWs
1st Dose
18369317
2nd Dose
15709787
Age Group 18-44 years
1st Dose
406455324
2nd Dose
125489338
Age Group 45-59 years
1st Dose
171832725
2nd Dose
90859650
Over 60 years
1st Dose
108018261
2nd Dose
63741635
Cumulative 1st dose administered
715388049
Cumulative 2nd dose administered
304946360
Total
1020334409
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 23rd October, 2021 (281st Day)
HCWs
1st Dose
180
2nd Dose
13142
FLWs
1st Dose
302
2nd Dose
34781
Age Group 18-44 years
1st Dose
1988868
2nd Dose
2758399
Age Group 45-59 years
1st Dose
569747
2nd Dose
915681
Over 60 years
1st Dose
306099
2nd Dose
483928
1st Dose Administered in Total
2865196
2nd Dose Administered in Total
4205931
Total
7071127
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.