Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 280
India’s cumulative vaccination coverage crosses 101.2 crore
More than 62 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
22 OCT 2021 8:37PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 101.2 Crore(1,01,24,09,255) today. More than 62 lakh (62,58,092) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10377990
2nd Dose
9130335
FLWs
1st Dose
18368968
2nd Dose
15669872
Age Group 18-44 years
1st Dose
404165807
2nd Dose
122471539
Age Group 45-59 years
1st Dose
171184694
2nd Dose
89839242
Over 60 years
1st Dose
107669568
2nd Dose
63197009
Cumulative 1st dose administered
712101258
Cumulative 2nd dose administered
300307997
Total
1012409255
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 22ndOctober, 2021 (280thDay)
HCWs
1st Dose
164
2nd Dose
11282
FLWs
1st Dose
251
2nd Dose
31776
Age Group 18-44 years
1st Dose
1863887
2nd Dose
2438326
Age Group 45-59 years
1st Dose
483472
2nd Dose
768598
Over 60 years
1st Dose
254149
2nd Dose
406187
1st Dose Administered in Total
2601923
2nd Dose Administered in Total
3656169
Total
6258092
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৮০শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ১০১.২ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬২ হেন্না কাপখি
22 OCT 2021 8:37PM by PIB Imphal
মরু ওইবা এচিবমেন্ত অমদা, ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ ঙসি কোতি ১০১.২(১,০১,২৪,০৯,২৫৫) লানখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬২ হেন্না(৬২,৫৮,০৯২ ) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৭৭৯৯০
অনিশুবা দোজ
৯১৩০৩৩৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৬৮৯৬৮
অনিশুবা দোজ
১৫৬৬৯৮৭২
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪০৪১৬৫৮০৭
অনিশুবা দোজ
১২২৪৭১৫৩৯
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭১১৮৪৬৯৪
অনিশুবা দোজ
৮৯৮৩৯২৪২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৭৬৬৯৫৬৮
অনিশুবা দোজ
৬৩১৯৭০০৯
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭১২১০১২৫৮
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩০০৩০৭৯৯৭
অপুনবা
১০১২৪০৯২৫৫
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্ত অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২২ ওক্তোবর, ২০২১ (২৮০শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৬৪
অনিশুবা দোজ
১১২৮২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২৫১
অনিশুবা দোজ
৩১৭৭৬
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮৬৩৮৮৭
অনিশুবা দোজ
২৪৩৮৩২৬
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৮৩৪৭২
অনিশুবা দোজ
৭৬৮৫৯৮
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৫৪১৪৯
অনিশুবা দোজ
৪০৬১৮৭
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৬০১৯২৩
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৬৫৬১৬৯
অপুনবা
৬২৫৮০৯২
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷