হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৭৭শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৯৯গী লেন্দমার্ক মাইস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৭ হেন্না কাপথোকখ্রে
19 OCT 2021 8:13PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৯৯গী লেন্দমার্ক মাইস্তোন (৯৯,০৮,৯৭,৫১৪) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৭ (৩৭,৯২,৭৩৭) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৬,০৮৮
অনিশুবা দোজ
৯০,৯৮,১০২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৬২,৬৬৬
অনিশুবা দোজ
১,৫৫,৮০,৪২২
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৯,৭১,৬০,৬৮৭
অনিশুবা দোজ
১১,৫৬,২১,২৬৪
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬,৮৭,৮৪,৭৭৯
অনিশুবা দোজ
৮,৭৬,২৭,৯৮১
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০,৬২,৫৬,৯৯৩
অনিশুবা দোজ
৬,২০,২৮,৫৩২
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭০,০৯,৪১,২১৩
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৮,৯৯,৫৬,৩০১
অপুনবা
৯৯,০৮,৯৭,৫১৪
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী ওক্তোবর ১৯ (২৭৭শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৮০
অনিশুবা দোজ
৫,৫০৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৭৩
অনিশুবা দোজ
১৭,২২১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২,১৬,১১৬
অনিশুবা দোজ
১৪,৪১,২০৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩,০৯,৩৯৯
অনিশুবা দোজ
৪,৩৬,৮৫২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১,৫৩,৩২২
অনিশুবা দোজ
২,১২,৮৫৮
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৬,৭৯,০৯০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২১,১৩,৬৪৭
অপুনবা
৩৭,৯২,৭৩৭
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 277
India’s cumulative vaccination coverage crosses 99 crore landmark milestone
More than 37 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
19 OCT 2021 8:13PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 99 Crore landmark milestone (99,08,97,514) today. More than 37 lakh (37,92,737) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,76,088
2nd Dose
90,98,102
FLWs
1st Dose
1,83,62,666
2nd Dose
1,55,80,422
Age Group 18-44 years
1st Dose
39,71,60,687
2nd Dose
11,56,21,264
Age Group 45-59 years
1st Dose
16,87,84,779
2nd Dose
8,76,27,981
Over 60 years
1st Dose
10,62,56,993
2nd Dose
6,20,28,532
Cumulative 1st dose administered
70,09,41,213
Cumulative 2nd dose administered
28,99,56,301
Total
99,08,97,514
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 19th October, 2021 (277th Day)
HCWs
1st Dose
80
2nd Dose
5,508
FLWs
1st Dose
173
2nd Dose
17,221
Age Group 18-44 years
1st Dose
12,16,116
2nd Dose
14,41,208
Age Group 45-59 years
1st Dose
3,09,399
2nd Dose
4,36,852
Over 60 years
1st Dose
1,53,322
2nd Dose
2,12,858
1st Dose Administered in Total
16,79,090
2nd Dose Administered in Total
21,13,647
Total
37,92,737
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.