হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ৯৭.১৪ হেল্লে
হৌজিক ফগৎলকপগী চাং ৯৮.০৭%দা লৈরি; মার্চ ২০২০দগী খ্বাইদগী ৱাংবা ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,৮৬২ থেংনখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (২,০৩,৬৭৮) অসিনা অপুনবা কেসকী ০.৬০% ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ১১২নিসিদা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.৪২%) ৩%গী মখাদা লৈরি
15 OCT 2021 10:44AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ ৩০,২৬,৪৮৩ কাপ্তুনা লৈবাকসিগী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজকী অপুনবা মশিং ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ৯৭.১৪ (৯৭,১৪,৩৮,৫৫৩) লানখ্রে‍। মসি সেসন ৯৫,৬৬,৮৭৩ পাঙথোক্তুনা য়ৌবা ঙমখিবনি‍।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী তুং ইন্না লৈখিবা অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা য়াওরিবশিংদি:
ঐচ.সি.দব্লিউ.
১বা দোজ
১,০৩,৭৫,৬৯৫
২শুবা দোজ
৯০,৬৬,১১৩
এফ.এল.দব্লিউ.
১বা দোজ
১,৮৩,৬১,১৪২
২শুবা দোজ
১,৫৪,৮৪,৮৪১
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
১বা দোজ
৩৯,১১,৬৪,৬৩২
২শুবা দোজ
১০,৮১,৭৯,৮৭৬
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
১বা দোজ
১৬,৭২,৩৫,৪৯০
২শুবা দোজ
৮,৫২,৮৩,৬৫৫
চহি ৬০গী মথক
১বা দোজ
১০,৫৪,৮৬,২৭৮
২শুবা দোজ
৬,০৮,০০,৮৩১
অপুনবা
৯৭,১৪,৩৮,৫৫৩
মীওই ১৯,৩৯১ হৌখিবা পুং ২৪সিদা ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকখ্রবা মীশিং (লাইচৎ অসি হৌরকপদগী) ৩,৩৩,৮২,১০০ য়ৌখ্রে‍।
মসিগা লোয়ননা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং ৯৮.০৭%দা লৈরি‍।‍ হৌজিক লৈরিবা ফগৎলকপগী চাং অসি মার্চ ২০২০দগী হৌজিকফাওবগী খ্বাইদগী ৱাংবনি‍।
কেন্দ্র অমদি স্তেত/য়ু.তি. লৈঙাকশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবগী মহৈনা থংন-থংননা নুমিৎ ১১০নিসিদা নোংমদা নৌনা থেংনবা কেস মশিং ৫০,০০০দগী তানা চৎলি‍।
হৌখিবা পুং ২৪দা নোংমগী ওইবা অনৌবা কেস ১৬,৮৬২ থেংনখি‍।
হৌজিক এক্তিব কেসলোদ ২,০৩,৬৭৮দা লৈদুনা নুমিৎ ২১৬দা খ্বাইদগী নেমবা ওইরি‍। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.৬০% খক্তা ওইরি‍।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী লেপ্পা লৈতনা হেনগৎলক্লি‍। হৌখিবা পুং ২৪সিদা লৈবাকসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১১,৮০,১৪৮ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৫৮.৮৮ (৫৮,৮৮,৪৪,৬৭৩) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোয়ননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.৪২%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ১১২নিসিদা ৩%গী মখাদা লৈরি‍। নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী রেত ১.৪৩দা লৈরে‍। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত হৌখিবা নুমিৎ ৪৬নিদা ৩%গী মখাদা অদুগা হৌখিবা নুমিৎ ১২৯সিদনা ৫%গী মখাদা লৈরি‍।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 97.14 Cr
Recovery Rate currently at 98.07%; Highest since March 2020
16,862 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (2,03,678) is 0.60% of Total Cases
Weekly Positivity Rate (1.42%) less than 3% for last 112 days
15 OCT 2021 10:44AM by PIB Delhi
With the administration of 30,26,483 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 97.14 Cr (97,14,38,553) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 95,66,873sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,75,695
2nd Dose
90,66,113
FLWs
1st Dose
1,83,61,142
2nd Dose
1,54,84,841
Age Group 18-44 years
1st Dose
39,11,64,632
2nd Dose
10,81,79,876
Age Group 45-59 years
1st Dose
16,72,35,490
2nd Dose
8,52,83,655
Over 60 years
1st Dose
10,54,86,278
2nd Dose
6,08,00,831
Total
97,14,38,553
The recovery of 19,391 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,33,82,100.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.07%. Recovery Rate is currently at its highest peak since March 2020.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 110 consecutive days now.
16,862 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently 2,03,678, which is the lowest in 216 days.Active cases presently constitute 0.60% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
11,80,148tests being conducted. India has so far conducted over 58.88 Cr (58,88,44,673) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.42% remains less than 3% for the last 112 days now. The Daily Positivity rate reported to be1.43%. The daily Positivity rate has remained below3% for last 46 days and below 5% for 129 consecutive days now.