হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৭২শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৯৭গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৭ হেন্না কাপথোকখ্রে
14 OCT 2021 8:11PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৯৭ (৯৭,১১,২০,৪০৫) লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ২৭ (২৭,৬২,৫২৩) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৭৫৬৯৩
অনিশুবা দোজ
৯০৬৫৬১৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৬১০৮৩
অনিশুবা দোজ
১৫৪৮২১৩৯
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৯১০৪৫৪০৬
অনিশুবা দোজ
১০৮০৯৩৪৭১
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬৭২০৬১৩০
অনিশুবা দোজ
৮৫২৪৫০৭২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৫৪৬৭৭৯১
অনিশুবা দোজ
৬০৭৭৮০০৪
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৯২৪৫৬১০৩
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৭৮৬৬৪৩০২
অপুনবা
৯৭১১২০৪০৫
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী ওক্তোবর ১৪ (২৭২শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৫১
অনিশুবা দোজ
৬৮১৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৬৪৬
অনিশুবা দোজ
২৫০৬০
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৮৯২৭৬৬
অনিশুবা দোজ
১০০৯৭১৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২০৯৮২৫
অনিশুবা দোজ
৩২১৫৪০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২৪৩২৯
অনিশুবা দোজ
১৭১৭৭৫
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১২২৭৬১৭
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৫৩৪৯০৬
অপুনবা
২৭৬২৫২৩
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 272
India’s cumulative vaccination coverage crosses 97 crore landmark milestone
More than 27 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
14 OCT 2021 8:11PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has achieved 97 Crore landmark milestone (97,11,20,405) today. More than 27 lakh (27,62,523) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10375693
2nd Dose
9065616
FLWs
1st Dose
18361083
2nd Dose
15482139
Age Group 18-44 years
1st Dose
391045406
2nd Dose
108093471
Age Group 45-59 years
1st Dose
167206130
2nd Dose
85245072
Over 60 years
1st Dose
105467791
2nd Dose
60778004
Cumulative 1st dose administered
692456103
Cumulative 2nd dose administered
278664302
Total
971120405
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 14thOctober, 2021 (272ndDay)
HCWs
1st Dose
51
2nd Dose
6816
FLWs
1st Dose
646
2nd Dose
25060
Age Group 18-44 years
1st Dose
892766
2nd Dose
1009715
Age Group 45-59 years
1st Dose
209825
2nd Dose
321540
Over 60 years
1st Dose
124329
2nd Dose
171775
1st Dose Administered in Total
1227617
2nd Dose Administered in Total
1534906
Total
2762523
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.