প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ওক্তোবর ১২দা ২৮শুবা এন.ঐচ.আর.সি. ফাউন্দেসন দে থৌরম শরুক য়াগনি
11 OCT 2021 12:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২১গী ওক্তোবর ১২গী অয়ুক পুং ১১ তাবা মতমদা ২৮শুবা নেস্নেল হ্যুমেন রাইত্স কমিসন (এন.ঐচ.আর.সি.) ফাউন্দেসন দে থৌরম ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা শরুক য়াগনি।
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী অমসুং এন.ঐচ.আর.সি.গী চেয়রপর্সন্সু থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি।
নেস্নেল হ্যুমেন রাইত্স কমিসন (এন.ঐচ.আর.সি.)গী মরমদা
এন.ঐচ.আর.সি. অসি মীওইবগী হকপু মীয়ামদা খঙহন্নবা অমসুং ঙাক্তুনা থম্নবগীদমক ১৯৯৩গী ওক্তোবরগী ১২দা প্রোতেক্সন ওফ হ্যুমেন রাইত্স এক্ত ১৯৯৩কী মখাদা লিংখৎখিবনি। কমিসন অসিনা মীওইবগী হকপু খোঙ্গাওনবা, থি-হুম্বা চৎথবা অমসুং মীওইবগী হকপু খোঙ্গাওনবগী কোসশিং, ভিক্তিমদা কম্পেন্সেসন পীনবা পব্লিক ওথোরিতীদা রিকম্মেন্দ তৌবা, অরানবা তৌবা পব্লিক সর্বেন্তশিংদা মরাল কোকপিবা অমসুং আইনগী ওইবা থবক লৌখৎপচিংবা কোনশিল্লি।

HtmlSanitizer+SanitizeResult
Prime Minister's Office
PM to attend 28th NHRC Foundation Day programme on 12th October
11 OCT 2021 12:10PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will attend 28th National Human Rights Commission (NHRC) Foundation Day programme on 12th October, 2021 at 11 AM via video conferencing. He will also deliver an address on the occasion.
Union Home Minister and NHRC Chairperson will also be present during the event.
About National Human Rights Commission (NHRC)
NHRC was set up under the Protection of Human Rights Act 1993 on 12th October, 1993 for the promotion and protection of human rights. The Commission takes cognizance of any form of human rights violations, conducts enquiries and in cases of violation of human rights, recommends to the public authorities for payment of compensation to the victims, other remedial and legal measures against the erring public servants.