হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৬৭শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ৯৪.৬২গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬০ হেন্না কাপখি
09 OCT 2021 8:44PM by PIB Imphal
মরু ওইবা এচিবমেন্ত অমদা, ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ ঙসি কোতি ৯৪.৬২গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন(৯৪,৬২,৯০,৩০৭) লানখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬০ হেন্না(৬০,৬৬,৪১২) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৭৫১০৩
অনিশুবা দোজ
৯০০৭৬৩৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৫৮৪৪৮
অনিশুবা দোজ
১৫৩১৭৭৪৯
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৮২২১৫৯৫২
অনিশুবা দোজ
১০০২৩৭৬৫৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬৪৯৩৫৩৪৭
অনিশুবা দোজ
৮২৪৫২১৩১
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৪১৮৫৩৩৯
অনিশুবা দোজ
৫৯২০৪৯৪৮
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৮০০৭০১৮৯
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৬৬২২০১১৮
অপুনবা
৯৪৬২৯০৩০৭
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্ত অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১, ওক্তোবর ৯ (২৬৭শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২৪৬
অনিশুবা দোজ
১১০৫৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৪৪৯
অনিশুবা দোজ
৩৭০৫৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২২০৫৭৭৪
অনিশুবা দোজ
২০২০৬০৬
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫৬৯৬৫৪
অনিশুবা দোজ
৬১৮১৪৩
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৯০৪১৭
অনিশুবা দোজ
৩১৩০০৮
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩০৬৬৫৪০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৯৯৯৮৭২
অপুনবা
৬০৬৬৪১২
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 267
India’s cumulative vaccination coverage crosses 94.62 crore
More than 60 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
09 OCT 2021 8:44PM by PIB Delhi
In a significant achievement, India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 94.62 Crore (94,62,90,307) today. More than 60 lakh (60,66,412) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10375103
2nd Dose
9007635
FLWs
1st Dose
18358448
2nd Dose
15317749
Age Group 18-44 years
1st Dose
382215952
2nd Dose
100237655
Age Group 45-59 years
1st Dose
164935347
2nd Dose
82452131
Over 60 years
1st Dose
104185339
2nd Dose
59204948
Cumulative 1st dose administered
680070189
Cumulative 2nd dose administered
266220118
Total
946290307
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 9th October, 2021 (267th Day)
HCWs
1st Dose
246
2nd Dose
11057
FLWs
1st Dose
449
2nd Dose
37058
Age Group 18-44 years
1st Dose
2205774
2nd Dose
2020606
Age Group 45-59 years
1st Dose
569654
2nd Dose
618143
Over 60 years
1st Dose
290417
2nd Dose
313008
1st Dose Administered in Total
3066540
2nd Dose Administered in Total
2999872
Total
6066412
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.