হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৬৫শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ৯৩গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৫ হেন্না কাপখি
07 OCT 2021 8:48PM by PIB Imphal
মরু ওইবা এচিবমেন্ত অমদা, ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ ঙসি কোতি ৯৩গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন(৯৩,১১,৯৬,১৯৫) লানখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৫ হেন্না(৪৫,৫৪,৯৩৯) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৭৪৬১৭
অনিশুবা দোজ
৮৯৭৭৪৬৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৫৭০৬৭
অনিশুবা দোজ
১৫২১৯৭৮৩
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৭৬৫১১০০৪
অনিশুবা দোজ
৯৫৫৮৫৩৭৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬৩৫০৩০৪০
অনিশুবা দোজ
৮০৮৬৭২৬২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৩৪৪০১২২
অনিশুবা দোজ
৫৮৩৬০৪৫৪
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৭২১৮৫৮৫০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৫৯০১০৩৪৫
অপুনবা
৯৩১১৯৬১৯৫
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্ত অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১, ওক্তোবর ৭ (২৬৫শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৫৩
অনিশুবা দোজ
৮৮৪৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২৪২
অনিশুবা দোজ
২০৪৯৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭৯৩৬৭৬
অনিশুবা দোজ
১৩৭৫৩৪৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৭৩১৯৬
অনিশুবা দোজ
৪৩৬৩৪৫
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২২৬২৭৬
অনিশুবা দোজ
২২০৩৬০
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৪৯৩৫৪৩
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২০৬১৩৯৬
অপুনবা
৪৫৫৪৯৩৯
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 265
India’s cumulative vaccination coverage crosses 93 crore landmark milestone
More than 45 lakh Vaccine doses administered today till 07:00 pm
07 OCT 2021 8:48PM by PIB Delhi
In a significant achievement, India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 93 Crore landmark milestone (93,11,96,195) today. More than 45 lakh (45,54,939) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10374617
2nd Dose
8977468
FLWs
1st Dose
18357067
2nd Dose
15219783
Age Group 18-44 years
1st Dose
376511004
2nd Dose
95585378
Age Group 45-59 years
1st Dose
163503040
2nd Dose
80867262
Over 60 years
1st Dose
103440122
2nd Dose
58360454
Cumulative 1st dose administered
672185850
Cumulative 2nd dose administered
259010345
Total
931196195
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 7th October, 2021 (265th Day)
HCWs
1st Dose
153
2nd Dose
8845
FLWs
1st Dose
242
2nd Dose
20498
Age Group 18-44 years
1st Dose
1793676
2nd Dose
1375348
Age Group 45-59 years
1st Dose
473196
2nd Dose
436345
Over 60 years
1st Dose
226276
2nd Dose
220360
1st Dose Administered in Total
2493543
2nd Dose Administered in Total
2061396
Total
4554939
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.