Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage crosses the landmark of 92 Cr
More than 59.48 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 97.94%; Highest since March 2020
18,833 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (2,46,687) is 0.73% of Total Cases
Weekly Positivity Rate (1.68%) less than 3% for last 103 days
06 OCT 2021 9:34AM by PIB Delhi
With the administration of 59,48,360 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage crossed the landmark of 92Cr(92,17,65,405) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 89,35,354sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,74,287
2nd Dose
89,58,559
FLWs
1st Dose
1,83,56,341
2nd Dose
1,51,75,327
Age Group 18-44 years
1st Dose
37,28,82,633
2nd Dose
9,25,66,106
Age Group 45-59 years
1st Dose
16,26,25,090
2nd Dose
7,99,44,079
Over 60 years
1st Dose
10,30,08,128
2nd Dose
5,78,74,855
Total
92,17,65,405
The recovery of 24,770patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,31,75,656.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.94%. Recovery Rate is currently at its highest peak since March 2020.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 101 consecutive days now.
18,833 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently 2,46,687, which is the lowest in 203 days.Active cases presently constitute 0.73% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
14,09,825tests being conducted. India has so far conducted over 57.68 Cr (57,68,03,867) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.68% remains less than 3% for the last 103 days now. The Daily Positivity rate reported to be1.34%. The daily Positivity rate has remained below3% for last 37 days and below 5% for 120 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ৯২ লেন্দমার্ক লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা দোজ লাখ ৫৯.৪৮ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৭.৯৪% ওইরি; ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,৮৩৩ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (২,৪৬,৬৮৭) অসি অপুনবা কেসশিংগী ০.৭৩% ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ১০৩নি অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (১.৬৮%) অসি ৩%দগী তাখি
06 OCT 2021 9:34AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৫৯,৪৮,৩৬০ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ৯২ (৯২,১৭,৬৫,৪০৫) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ৮৯,৩৫,৩৫৪গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৪,২৮৭
২শুবা দোজ
৮৯,৫৮,৫৫৯
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৫৬,৩৪১
২শুবা দোজ
১,৫১,৭৫,৩২৭
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৩৭,২৮,৮২,৬৩৩
২শুবা দোজ
৯,২৫,৬৬,১০৬
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৬,২৬,২৫,০৯০
২শুবা দোজ
৭,৯৯,৪৪,০৭৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১০,৩০,০৮,১২৮
২শুবা দোজ
৫,৭৮,৭৪,৮৫৫
অপুনবা
৯২,১৭,৬৫,৪০৫
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ২৪,৭৭০ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৩১,৭৫,৬৫৬ দা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৭.৯৪% দা লৈরি‍।‍ নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি মার্চ ২০২০দগী য়েংলকপদা হৌজিক্কী ওইনা খ্বাইদগী ৱাংবা ওইরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১০১নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,৮৩৩ রিপোর্ত তৌরকখি
নুমিৎ ২০৩গী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বা ওইদুনা, হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ ২,৪৬,৬৮৭ দা লৈরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৭৩% ওইরি‍।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৪,০৯,৮২৫ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৫৭.৬৮ (৫৭,৬৮,০৩,৮৬৭) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.৬৮%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ১০৩ নি অসিদা ৩%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.৩৪%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৩৭নিদা ৩%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ১২০নি অসিদা অসি ৫%গী মখাদা লৈরি‍।