Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 262
India’s cumulative vaccination coverage crosses 91crore landmark milestone
India now home to more than 70% of the population vaccinated with the first dose
More than 65 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
04 OCT 2021 10:13PM by PIB Delhi
In a significant achievement, India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 91 Crore landmark milestone(91,47,00,041) today. India has also administered more than 70% of its population with the first dose of COVID-19 Vaccine. More than 65 lakh (65,63,089) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The Union Health Minister congratulated the nation on administering more than 70% of the population with the first dose of COVID-19 Vaccine.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10374042
2nd Dose
8944973
FLWs
1st Dose
18355842
2nd Dose
15141350
Age Group 18-44 years
1st Dose
370036353
2nd Dose
90503195
Age Group 45-59 years
1st Dose
161909736
2nd Dose
79269822
Over 60 years
1st Dose
102647380
2nd Dose
57517348
Cumulative 1st dose administered
663323353
Cumulative 2nd dose administered
251376688
Total
914700041
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 4thOctober, 2021 (262ndDay)
HCWs
1st Dose
253
2nd Dose
9894
FLWs
1st Dose
508
2nd Dose
30397
Age Group 18-44 years
1st Dose
2498444
2nd Dose
2135237
Age Group 45-59 years
1st Dose
588822
2nd Dose
662107
Over 60 years
1st Dose
309381
2nd Dose
328046
1st Dose Administered in Total
3397408
2nd Dose Administered in Total
3165681
Total
6563089
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৬২ শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৯১গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ভারতনা হৌজিক মীশিং ৭০% হেন্না ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপথোকখিবগী য়ুম ওইরে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৫ হেন্না কাপথোকখ্রে
04 OCT 2021 10:13PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৯১ (৯১,৪৭,০০,০৪১) লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৫ (৬৫,৬৩,০৮৯) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
কেন্দ্রগী হেলথ মন্ত্রীনা লৈবাক অসিগী মীশিং ৭০% হেন্না কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপথোকখিবগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৭৪০৪২
অনিশুবা দোজ
৮৯৪৪৯৭৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৫৫৮৪২
অনিশুবা দোজ
১৫১৪১৩৫০
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৭০০৩৬৩৫৩
অনিশুবা দোজ
৯০৫০৩১৯৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬১৯০৯৭৩৬
অনিশুবা দোজ
৭৯২৬৯৮২২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০২৬৪৭৩৮০
অনিশুবা দোজ
৫৭৫১৭৩৪৮
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৬৩৩২৩৩৫৩
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৫১৩৭৬৬৮৮
অপুনবা
৯১৪৭০০০৪১
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী ওক্তোবর ০৪ (২৬২শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২৫৩
অনিশুবা দোজ
৯৮৯৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৫০৮
অনিশুবা দোজ
৩০৩৯৭
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৪৯৮৪৪৪
অনিশুবা দোজ
২১৩৫২৩৭
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫৮৮৮২২
অনিশুবা দোজ
৬৬২১০৭
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩০৯৩৮১
অনিশুবা দোজ
৩২৮০৪৬
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৩৯৭৪০৮
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩১৬৫৬৮১
অপুনবা
৬৫৬৩০৮৯
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷