হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৫৬শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৮৭ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৯ হেন্না কাপথোকখ্রে
28 SEP 2021 8:28PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৮৭ (৮৭,৬১,৮৯,৪১২) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৯ (৪৯,৪৫,১৬৯) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৭২,২২৯
অনিশুবা দোজ
৮৮,৬৫,৪৩২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৫০,৬৫৫
অনিশুবা দোজ
১,৪৯,১৭,৪৩৯
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৫,৫০,০৯,৬৮০
অনিশুবা দোজ
৭,৮৮,৪৫,৯৯৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৫,৮১,৮৬,৭৩৮
অনিশুবা দোজ
৭,৫৪,৬৬,০২৮
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০,০৬,৫০,৮০০
অনিশুবা দোজ
৫,৫৫,২৪,৪১৬
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৪,২৫,৭০,১০২
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৩,৩৬,১৯,৩১০
অপুনবা
৮৭,৬১,৮৯,৪১২
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী সেপ্তেম্বর ২৮ (২৫৬শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৯২
অনিশুবা দোজ
১০,০২৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৪৫২
অনিশুবা দোজ
৩১,২৫২
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯,২৫,৫০১
অনিশুবা দোজ
১৫,৬৬,৭০৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪,৬৩,১৫২
অনিশুবা দোজ
৪,৮৪,১৭৯
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২,৩৫,৯১০
অনিশুবা দোজ
২,২৭,৭৯৯
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৬,২৫,২০৭
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৩,১৯,৯৬২
অপুনবা
৪৯,৪৫,১৬৯
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 256
India’s cumulative vaccination coverage crosses 87 crore
More than 49 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
28 SEP 2021 8:28PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed87 Crore(87,61,89,412) today. More than 49 lakh (49,45,169) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,72,229
2nd Dose
88,65,432
FLWs
1st Dose
1,83,50,655
2nd Dose
1,49,17,439
Age Group 18-44 years
1st Dose
35,50,09,680
2nd Dose
7,88,45,995
Age Group 45-59 years
1st Dose
15,81,86,738
2nd Dose
7,54,66,028
Over 60 years
1st Dose
10,06,50,800
2nd Dose
5,55,24,416
Cumulative 1st dose administered
64,25,70,102
Cumulative 2nd dose administered
23,36,19,310
Total
87,61,89,412
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 28thSeptember, 2021 (256thDay)
HCWs
1st Dose
192
2nd Dose
10,027
FLWs
1st Dose
452
2nd Dose
31,252
Age Group 18-44 years
1st Dose
19,25,501
2nd Dose
15,66,705
Age Group 45-59 years
1st Dose
4,63,152
2nd Dose
4,84,179
Over 60 years
1st Dose
2,35,910
2nd Dose
2,27,799
1st Dose Administered in Total
26,25,207
2nd Dose Administered in Total
23,19,962
Total
49,45,169
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.