হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৪৯শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৮২গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৮ হেন্না কাপথোকখ্রে
21 SEP 2021 8:52PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৮২গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন (৮২,৫৭,৮০,১২৮) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৮ হেন্না (৬৮,২৬,১৩২) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৬৯,৭৭৬
অনিশুবা দোজ
৮৭,৬৫,২৮৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৪৬,৫৯৩
অনিশুবা দোজ
১,৪৬,১২,৯৩৫
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৩,৪৩,৯৩,২১১
অনিশুবা দোজ
৬,৪৬,০৩,৩৩৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৫,২৮,৭৩,২৩১
অনিশুবা দোজ
৭,০৭,২৫,০৯২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,৭৮,৮৭,৫৩২
অনিশুবা দোজ
৫,৩২,০৩,১৪০
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬১,৩৮,৭০,৩৪৩
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২১,১৯,০৯,৭৮৫
অপুনবা
৮২,৫৭,৮০,১২৮
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী সেপ্তেম্বর ২১ (২৪৯শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৩৮১
অনিশুবা দোজ
১৩,৯২৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৫৪৮
অনিশুবা দোজ
৪২,৮২৭
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৯,০৫,০৫০
অনিশুবা দোজ
১৮,৪৭,৫৬৩
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৭,৫০,৪৬৯
অনিশুবা দোজ
৬,০৯,৬৪৪
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩,৭০,৮৫৭
অনিশুবা দোজ
২,৮৪,৮৬৮
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪০,২৭,৩০৫
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৭,৯৮,৮২৭
অপুনবা
৬৮,২৬,১৩২
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 249
India’s cumulative vaccination coverage crosses 82 crore landmark milestone
More than 68 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
21 SEP 2021 8:52PM by PIB Delhi
In a landmark achievement, India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 82 Crore landmark milestone(82,57,80,128) today. More than 68 lakh (68,26,132) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,69,776
2nd Dose
87,65,283
FLWs
1st Dose
1,83,46,593
2nd Dose
1,46,12,935
Age Group 18-44 years
1st Dose
33,43,93,211
2nd Dose
6,46,03,335
Age Group 45-59 years
1st Dose
15,28,73,231
2nd Dose
7,07,25,092
Over 60 years
1st Dose
9,78,87,532
2nd Dose
5,32,03,140
Cumulative 1st dose administered
61,38,70,343
Cumulative 2nd dose administered
21,19,09,785
Total
82,57,80,128
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 21stSeptember, 2021 (249thDay)
HCWs
1st Dose
381
2nd Dose
13,925
FLWs
1st Dose
548
2nd Dose
42,827
Age Group 18-44 years
1st Dose
29,05,050
2nd Dose
18,47,563
Age Group 45-59 years
1st Dose
7,50,469
2nd Dose
6,09,644
Over 60 years
1st Dose
3,70,857
2nd Dose
2,84,868
1st Dose Administered in Total
40,27,305
2nd Dose Administered in Total
27,98,827
Total
68,26,132
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.