হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৪৬শুবা নুমিৎ
য়ুনিয়ন হেলথ মিনিস্তরনা হেলথ কেয়র ৱার্কর অমসুং ভারতকী মীয়াম পুম্নমক্তা দোজ কোতি ৮০গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানবগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে
অরোইবা দোজ কোতি ১০ শুপ্নতগী নুমিৎ ১১নিদা কাপখি
18 SEP 2021 9:13PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৮০গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন (৮০,৩৩,৭৫,১৪৭) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৭.২৫ হেন্না (৭৭,২৫,০৭৬) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
য়ুনিয়ন হেলথ মিনিস্তর শ্রী মনসুখ মন্দাবিয়ানা লৈবাক পুম্বা অমসুং হেলথ কেয়র ৱার্করশিংবু কোতি ৮০গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন মায় পাক্না য়ৌবা ঙম্বগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে। অরোইবগী কোবিদ-১৯ ভেক্সিন দোজ কোতি ১০ শুপ্নতগী নুমিৎ ১১নিদা কাপখি।
https://twitter.com/mansukhmandviya/status/1439175282074681353?s=08
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৬৮,৪৭৭
অনিশুবা দোজ
৮৭,১৯,৪৬০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৪৪,৪৩৩
অনিশুবা দোজ
১,৪৪,৭৩,৩৮৪
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩২,৪৮,৫৪,৯৪৫
অনিশুবা দোজ
৫,৮৯,১৪,৬৭৬
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৫,০২,৬৬,৭৮৫
অনিশুবা দোজ
৬,৮৬,৬৭,৭৬৫
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,৬৫,৫৯,৮১২
অনিশুবা দোজ
৫,২২,০৫,৪১০
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬০,০৩,৯৪,৪৫২
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২০,২৯,৮০,৬৯৫
অপুনবা
৮০,৩৩,৭৫,১৪৭
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী সেপ্তেম্বর ১৮ (২৪৬শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৪৯০
অনিশুবা দোজ
১৮,৩৩১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৬৫০
অনিশুবা দোজ
৬২,০২৫
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৯,৭৯,২০৫
অনিশুবা দোজ
২৪,১০,৪২৬
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৭,৪২,৪৯০
অনিশুবা দোজ
৭,৭৮,১৬৫
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩,৬৪,৮৬৯
অনিশুবা দোজ
৩,৬৮,৪২৫
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪০,৮৭,৭০৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৬,৩৭,৩৭২
অপুনবা
৭৭,২৫,০৭৬
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 246
Union Health Minister congratulates all Health Care Workers and People of India on crossing landmark milestone of 80 Cr doses
The last 10 crore doses administered in just 11 Days
18 SEP 2021 9:13PM by PIB Delhi
In a landmark achievement, India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed80 Crore landmark milestone(80,33,75,147) today. More than 77.25 lakh (77,25,076) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
Union Health Minister Shri Mansukh Mandaviya congratulated the entire country and healthcare workers for the achievement of 80 Cr landmark milestone.The last 10 Cr COVID-19 Vaccine Doses were administered in just 11 days.
https://twitter.com/mansukhmandviya/status/1439175282074681353?s=08
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,68,477
2nd Dose
87,19,460
FLWs
1st Dose
1,83,44,433
2nd Dose
1,44,73,384
Age Group 18-44 years
1st Dose
32,48,54,945
2nd Dose
5,89,14,676
Age Group 45-59 years
1st Dose
15,02,66,785
2nd Dose
6,86,67,765
Over 60 years
1st Dose
9,65,59,812
2nd Dose
5,22,05,410
Cumulative 1st dose administered
60,03,94,452
Cumulative 2nd dose administered
20,29,80,695
Total
80,33,75,147
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 18th September, 2021 (246thDay)
HCWs
1st Dose
490
2nd Dose
18,331
FLWs
1st Dose
650
2nd Dose
62,025
Age Group 18-44 years
1st Dose
29,79,205
2nd Dose
24,10,426
Age Group 45-59 years
1st Dose
7,42,490
2nd Dose
7,78,165
Over 60 years
1st Dose
3,64,869
2nd Dose
3,68,425
1st Dose Administered in Total
40,87,704
2nd Dose Administered in Total
36,37,372
Total
77,25,076
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.